|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||
Guest
|
![]() Havalar ısınmaya başlayınca zeytineli tarafına giderken bana haber vermeyenlerin innnnnşallah tüm oltaları kopsun............Ve hiç bir tutamadan gelsinler..........
![]() Şaka şaka dostlarım.... ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erdal abi yolun sadece 3-4 km lik bir kısmı toprak gerisi asfalt normal arabada iş görür.
![]() |
![]() |
#43 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#44 | ||
Guest
|
![]() Ishak amca ben sevemedim orayı , çok pis geldi bana, bak şimdi mangalları alırız, sabah erkenden gideriz gerence merence bi yerlere, atarız oltaları. maksat muhabbet diil balık avlamak , arada muhabbet te çerez olur, az kaldı
|
||
![]() |
![]() |
#45 | ||
Guest
|
![]() Erdal, benim Bora vardi bi tane raporlarda gormussundur belki, o arabayla Kokara bile gittim ( bilmeyerek) , Zeytinelinin 4-5 km si Kokar yolunu andiriyor olsa da ( kiyas bile dilmez) normal araba da gayet rahat gider, yavaş yavaş ve dikkatli. Şimdi hem ilerde çocuk ihtimalini hem de av yüzünden bir tane Caddy aldım, yüksek kullanımı güzel her yere gidiyorum
|
||
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | ||
Guest
|
![]() mesela yarin mayis -temmuz arasi bşi olsaydı ben de tek başıma zeytineline gidiyor olsaydım
|
||
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() nolursunuz benide alııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
siz oralarda ben buralarda bin kusur kilometre................. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16/05/2009 zeytineli mersinkoyu | ahserku | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-05-2009 13:10 |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
17 Mayıs-Zeytineli | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 25-05-2007 21:10 |
zeytineli balık çiftlikleri civarı | nevzat | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 16-04-2007 09:24 |