|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() balikci.prenses aramıza hoşgeldin.. öncelikle imza bilgilerini girmen gerekir, bu forum kuralıdır.. -kontrol paneli--ayarlar&seçenekler--imza düzenle--...
sınavla ilgili bilgisi olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.. katılımcı olman dileğiyle..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Miço ![]()
|
![]() abi geçde olsa sana başarılar dilerim...allah yardımcın olsun ..önemli olan denizdeki imtihan ...rabbim seni tüm kötülüklerden ,kazalardan belalardan koruzun...AMİN..kal saglıcakla....
![]() |
![]() |
#43 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Şansınız bol olsun.Umarım başarılı olursunuz
![]() |
![]() |
#44 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sınavlarda başarılar dilerim...
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ishak abi seni kutlarım başarılarının devamını dilerim açık denizlerdede rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
şans levreği | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 28-07-2009 07:42 |
Bana Rastgele | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 08-07-2007 11:32 |
Sans dileyin baliga gidiyorum... | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 10-06-2007 23:37 |
Şans ve uğur mu yoksa gerçek mi ??? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 09-07-2006 08:54 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |