|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | ||
Guest
|
![]() Cok şükür yazılanlar şaka ve takılmaymış neredeyse ciddi sanıyordum gercekten üzülmüştüm.aman haa bilen var bilmeyen var.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi sami eski üyelerimizden,onun ötesinde çok sevdiğim bir kaç arkadaştan biri bu sitede,sen bizim eski yazılarımızı kaçırmışsın anlaşılan,şayet okusaydın samiyi dahada iyi tanır sende çok severdin....
![]() |
![]() |
#45 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abilerim muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten ama ben bir tek şeye katılmıyorum "sitenin tadı kaçtı,fotoğraf eklemek zorlaştı" demişsiniz...
Bence sitenin tadı daha yeni çıkmaya başladı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#47 | ||
Guest
|
![]() Rauf Abicim ben bu siteye çok resim ekledim vaktiyle o zaman eklentileri yönetten girip hallediyorduk.İmageshackten nasıl resim eklendiğini de biliyorum elbette ama sistem değişince uyum sağlamakta hep zorlanmışımdır.Uğraşmıyorum.Son gittiğimiz iki balık avının birinin resimlerini Sami yükledi zaten...Bana zor geliyor açıkçası.O yüzden yüklemiyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#48 | ||
Guest
|
![]() imageshack vb. sitelerin forumlara resim eklemeyi prtik hale getiren modülleri var...bunlardan biri siteye entegre edilerek bu sorun halledilebilir...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
muahahahahahahhahah ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ya Sami Abi nasil yorum yapmissin yaaa.gülmekten gözümden yas geldi... Buzlanma olaylari,lekeler,58 dk. falan..... falim sakizindan cikti galiba bu yorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
28/04-Turna avı | Kozer | TATLI SU AVI | 29 | 17-11-2007 04:04 |
30-04-2007 turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 27-05-2007 22:39 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |
Turna | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 11 | 01-04-2006 02:08 |
Turna Avciliği | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 30 | 31-12-2005 08:28 |