|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kazım kardeşim işaallah bun ortamı sende yaşayacaksın bir gün.. Her şeyin zamanı var bunu unutma .. Videolar şahane .. Az sonra yayına girecek .. Tam bir filim kıvamında buna şimdiden inan .. Kal sağlıcakla .. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Kaptan
|
![]() Bu avın videosu hazır.. Beklenen görüntüler .. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ben beraber gittiğim arkadaşlarım balık tutmazsa bende tutmak istemem ama arkadaşlarım tutarsa ve benim sizleri sürüklediğim yerde tutarsa işte o zaman ben çok mutlu oluyorum ![]() acemi olmak çok güzel bir duygu üstüne üstlük TÜRKİYE nin en acemisiysem bundan büyük mutlulukmu var ![]() sizleri çok seviyorum bu guruba daha birçok dostlarımızda katılacak çok iyi biliyorum bizlerle av yapmak sohbet etmek birşeyler paylaşmak isteyen tüm RASTGELSİN ailesindeki dostlarımın başımın üstünde yeri vardır benim için önemli olan sadece dostluktur sevgi ve saygılarımla ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Hasan abim.. Bu takılmama canı gönülden katılarak kızmamana çook sevindim.. İyiki sizleri tanımışım.. Her daim kalın sağlıcakla .. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Öncelikle elinize emeginize saglık harika bir iş çıkarmışsınız
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Av alanına varmak hususunda sanırım oldukça geç kalıp, bizler için bu defa dostlar arasında gezi-belgesel / temiz hava-bol gıda tarzında bir av anısı yaşadık...
![]() Gönülleri balık aşkı ile çarpan, birbirinden değerli dostlardan oluşan ''Paşa Timi''ni can ı yürekten kutluyorum... ![]() Dostluğun bereketiniz daim olsun.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abim gelllll başımın üzerinde yerin var.. Sana her daim tuttururuz hasan abimin sayesinde.. Katılım için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abim iyiki vardın iyiki geldin iyiki karşılaştık.. Senin bulunduğun ortam yeter be abim.. İşallah tekrar bu kareleri Hep beraber bol balıkla yaşamak ümidi ile.. Sağlıcakla kal.. Katılım için de ayrıca teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() paşa team gerçekten muhteşemsiniz
![]() ![]() necati biladerim senin acemi dediğin ismi lazım deyil HASAN BALIKÇI varya bence türkiyenin en iyi paşa avcısı bu adam gibi ne gördüm ne duydum nede izledim iyiki rastgelsin sitesinde ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Nice beraber avlara işaallah.. Her zaman RASTGELE.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |