|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() İzmir Bornova'dan aranıza katılıyorum. 1992 İTÜ Elektrik Mühendisliği mezunuyum.İzmir Bornova'da serbest olarak elektrik proje ve taahhüt işleri yapmaktayım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bende 1,5 sene yeşilyurtta fastfood dükkanımı işlettikten sonra bazı sebeplerden dolayı dükkanımı kapatmak zorunda kaldım.Şu anda bugün itibari ile Gaziemir serbest bölgede delphi otomotiv fabrikasında çalışmaya başladım.
![]() |
![]() |
#43 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamünaleyküm arkadaşlar nacizane ben kaynak ustasıyım özel bir şirkette çalışmaktayım
demir olsun yeter saygılarımla
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende sıramı savayım arkadaşlar.Yerel Yönetim Yazılımları yapan bir firmanın iki ortağından biriyim.Kısaca belediyelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak türden yazılım yapıyoruz.
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() evet bende şehir ici minübüscülük yapmaktayım tam 18 yıldır .şu an alsancak evka.3. hattında calışmaktayım
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben İstanbul'da ( beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya,Küçük ev alatleri, züccaciye vs ) satan bir avm' de satış temsilcisiyim
![]() |
![]() |
#47 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba bende kayseri organize sanayi bölgesinde bir fabrikada makine teknsyeniyim...
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 652 sayılı yasaya tabii Jeoloji Mühendisi olarak görev yapmaktayım
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Selamlar D.E.Ü Güzel Sanatlar Heykel bölümü mezunuyum 2001 yılından beri basım ve ambalaj alanında çalışmaktayım, şu anda ana üretim tesisi Manisa Org. San. Blg.`sinde Egem Ambalaj A.Ş.`nin de bağlı bulunduğu Egesan Basım Ambalaj`da satış md.`rü olarak görev yapmaktayım. Ana üretimlerimiz offset ve rotogravür baskılı sigara, gıda iç ve dış ambalaj ve etiketleridir. Ofisim Çankaya` çaya beklerim herkese selamlar..
![]() |
![]() |
#50 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ben ev dekarasyon boya saten boya kartonpiyer fayans su tesısat hazır mutfak laminat parke komple anatar teslım kısacası
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |