|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu hafta sonu hava raporları kuvvetli rüzgar gösteriyordu.Fakat biz, Muhtarımız Oktay abi,Aptullah abi ve ben (Kamil ESEN) balığa çıkmaya karar vermiştik.Ne olursa olsun balığa çıkacaktık.Hasan Balıkçıyı arayıp bu hafta ne yapıyosun dedim.Hafta sonu Cumartesi akşam üstüne kadar çalışıyorum dedi.Biz Zeytineline gideceğiz,mazeret istemem sende ordasın,balık olmasa da sohbete gelirsin dedim.Sağolsun beni kırmadı atlamış arabaya gelmiş.
![]() ![]() ![]() Ama orda bir süpriz daha oldu bize.Tam av yerimizde Muzaffer Karasu dayımızı ve Ferit abiyi,Fevzi abiyi bulduk.Yanlarında Alaşehirden hemşehrilerimiz,Halil ve Rıza arkadaşlarımız vardı.Onlarlada güzel sohbetler yaptık.Hepsi 10 numara insanlar.. Sanki bu kadar süpriz yetmezmiş gibi baracuda Rıdvan birden yanıbaşımızda belirmezmi? ![]() ![]() ![]() Botlardan ve kenardan hiçte fena denmeyecek balıklar aldık.Ben paşa ve mercanların canına okudum .. ![]() Balık olmuş olmamış.Hiiiiiiiç sorun değil.O rüzgara rağmen çok güzel ve bol balıklı bir gün geçirip eve dönerken akıllarda kalacak bir hatıraya imza atmıştık. Geri dönüş yolunda Süleyman Kaptanım bizi bakımdan yeni çıkardığı teknesinde o çok şahane çayı ile ağırladı.Kendisine ellerine sağlık diyorum.Sağolsun,hep varolsun.. Bize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kamil Bu mesaj en son " 21-07-2010 " tarihinde saat 15:31 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |