|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok şükür yasin seni ekranlarımızda gördük.
Ben artık Yasinin, Akın levrek avlarken sudan çıkıp gelen yardımcı, dost, üstün kişi, Hızır a.s. tarzı hayal olduğuna inanmaya başlamıştım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yasin Çelik İstanbul... 01/01/1985 A rh + KULLANDIĞIM EKİPMANLAR... Shımano Speedmaster 14-40 +Shımano Biomaster 4000 Shımano Beestmaster 10-30 + Shımano Seıdo 4000 Shımno Game Type 25-125 + Shımano Sustaın 5000 BİZ CUMHURİYET ÇOCUĞU DEĞİL,OSMANLI TORUNLARIYIZ... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Gel senle açılalım söyle saroz taraflarına kardeşini dinle
![]()
Yasin Çelik İstanbul... 01/01/1985 A rh + KULLANDIĞIM EKİPMANLAR... Shımano Speedmaster 14-40 +Shımano Biomaster 4000 Shımano Beestmaster 10-30 + Shımano Seıdo 4000 Shımno Game Type 25-125 + Shımano Sustaın 5000 BİZ CUMHURİYET ÇOCUĞU DEĞİL,OSMANLI TORUNLARIYIZ... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Akın diğer cepbin boş ise onada ben yerleşeyim dostum. Yasin de işe yaramaz ise beni devreye sokarsın, mani okur, bahane üretir, moral verir, teselli ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bana göre olta avcılıgı şanstan ibaret değildir . hem teknik konusucak şans da destek çıkıcak.... hem teknik konusmus hem şans desteklemişş.. rasgele... ilk kez böyle av ceken levrekleri gördüm helal
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akın abicim ben bu yaz hergün levrek atçek yapacam puf noktaları söylermisin örneğin hava durumu deniz durumu rüzgar yönü sonra bildiğin birkaç sahte markası varsa oda iyi olur ??
Sonra illaha sipin makine ve spinning kamış gereklimididr ?? ![]() ![]() Akın abicim nedense özel mesaj gönderemedim ama mesajımı buraya yazdım ![]()
![]() |
![]() |
#49 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu bilgi için çok tesekkür ederim not ettim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
levrek avı-3.gidiş 6 levrek.iyi bir eğitmenim sanırım :) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 28-06-2011 09:48 |
bereket mi oldu? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-10-2010 15:13 |
Kısa Bir Av Oldu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 27-02-2009 21:54 |
10 ekim(geç oldu ama) | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 26-12-2007 15:32 |
Beklenen oldu... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 03-07-2006 09:43 |