|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() güven hepinizi tebrik ederim
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sonuç gayet keyifli arkadaşlar. Anlaşılan balık kıyılamış.
Tebrik ediyor ve devamını diliyorum. Herkese irisi rastgelsin...
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan her avınız böyle güzel olur inşallah.tebrikler.
![]() |
![]() |
#54 | |||||
Kaptan
|
![]() kardeşlerım. erhan,onur,serkan,güven,ve tago sanırım yolu beğendınız ben o yolu çooooooooook teptım .ama üzülmeyın şımdı sırada ıldır gerence mevkı zırve hep beraber oraya 23 hazıran cumartesı günü hazır olun.nasıpse eşyalarla bırlıkte 45 dk taşlık alanda yurümek şartıyla.sanırım tepeden ınıp çıkmakla kondüsyon topladınız maratona hazırsınız.23 hazıran cumartesı saat 13 te varmısınız.bıraz yordum sızlerı ama mecburdum anlayın.nokta ıstedınız yanılmıyorsam.saygılar selamlar
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Kaptan
|
![]() abim yarın içeri atmazlarsa ben senle değil 45 dakika 245 dakika dahi yürürüm zaten kıştan duruma epeyce hazırlık yapmıştım..
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abicim benim durumlar bu aralar biraz karışıcak gibi ama bir aksilik olmazsa ben varım abicim...
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||||
Kaptan
|
![]() onurcuuuum sen zaten olmazsan olmaz.mahhalle maçı yapçaz.takımlarda şööööööyle sen ben erhan kardeşım tago......
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
kusura bakma serkan kardeşım sen rakıp takımdansın onun ıçın sen önden yürücen arkadaşlarınla bızde arkanızdan ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abicim karşı takım acık güçlü olmuş gibime geldi ama sen bilirsin yinede
![]() mazallah kesin kapatırlardı...tam rütüklük resimler kanımca ![]() mavi maviiii masmaviii....
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Kaptan
|
![]() alacağınız olsun sizlerin ama ben sorarım sizlere hele siz balık yakalayamayın bak nasıl kafa yapacam sizlerle mavi mavi masmaviiii ha...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |