|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#61 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Cevabım bugüne kadar hiç değişmedi "beyaz ve pembe"... ![]() Vatoz matoz beni bozar ; almayım , alanada mani olmayım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() nası vuruyodu ama vallaha içimde kaldı o zamandan beri gidemedim daha bi yere he bu arada yeni bi cihaz aldım tekne için albanaxın doğan abinin kamışından (yanlış anlaşılmasın)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | ||
Guest
|
![]() cenk kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza.kıyıdan avlanmak için belge gerektiğine dair sirküleri iyice inceledim belge zorunlu değil amatör balıkçılık için.olmasada kimse birşey diyemez.ama sirkülerde belirtilen taahhütlere uyma zorunluluğu var tabiki.yani olta şekli, iğne sayısı, avlanma muhiti vs.gibi selamlar...
|
||
![]() |
![]() |
#64 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Guest
|
![]() Onurcum ne güzel / ne şirin şeyler onlar....
|
||
![]() |
![]() |
#66 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||||
Organizatör
|
![]() onur 'um yeğenin elindeki mercanlara emir kucağımdaydı gördü bakık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() İnşallah o günler gelicek ve biz bu zor geçen dönemden şöyle bahsedicez "ulen kerata senin yüzünden canım mercanları yiyememiştik,hadi bakalım sıra sende senin tuttuklarını yicez bu sefer" dicez...o da babası gibi "aliiiiiiiiiiiii" diye bağırıcak belkide....senin meşhur kahkahanı da duyar gibiyim abi...
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#70 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bişi unuttum yazmayı onur abi babam hala teknenin kendi oturduğu tarafında bişi vardı iddasını sürdürüyo allahtan ona çekmemişim bir iki tane denk getirdi onlarıda kaçırdı.ben onları besledim bidahaki sefere yakalıcam dio
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17,02,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 14-02-2008 23:31 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |
23,02,2007 gümüldür | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 10 | 26-02-2007 14:54 |
Gümüldür Raporu (5 Ağustos 2006) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 41 | 16-08-2006 21:34 |