![]() |
#81 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selamlar,
Sevgili Dostum Selim in bu tekniğini, açık denizde canlı yembırakması ile avlanırken kullanırım,balonlu takımın tekneden hızla ayrılması,dip avın rahatlıkla yapılmasına olanak verir,faydası çok büyük,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#82 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar sizlere basit hazırlanmış boile yada dip oltasını şemalı olarak gönderiyorum.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 27-12-2005 " tarihinde saat 19:31 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#83 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar bu boile yada dip oltası biraz daha değişik hazırlanmış bir sistem.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 27-12-2005 " tarihinde saat 19:32 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#84 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() pardon benim anlamadığım birşey var. birkaç yerde bir boile sözü geçiyor. nedir bu boile? sanırım bu konuda ben biraz cahilim
![]() |
#85 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Merhaba mert arkadaşım boile aslında sazan için hazır bir yem ama son zamanlarda çeşitlilik bakımından bir çok tatlı su balığı yakalanıyor bu hazır yemle boile çeşitlilik olarak büyüklük ve koku olarak bir çok çeşitte balıkcılara sunuluyor aynı zamanda kendimizinde yapma olanağımızda var.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 27-12-2005 " tarihinde saat 04:41 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
#86 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkür ederim :teşekkkür :teşekkkür :teşekkkür :teşekkkür
![]() |
#87 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Mert,boili bizim geçen sezonda güzel sazanlar avlamamızı sağlayan bir yemdir.Ayrıntılı bilgiyi Bilgehan Beyin sitesinden bulabilirsin...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
||
![]() |
#88 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ya aslında bu süper birşey, denizde uygulaması olabilir mi diye düşündüm ama aklıma uygun balık gelmedi
![]()
![]() |
#89 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bu yemle ilk kez bu sene avlandım.Ama elimiz boş döndük.Buna alışık olmadığımdan biraz bana birisi bizle kafa yapıyormuş hissi verdi..Ama Sekolar çok sazan aldı bu yemle.Alınanlarda kiloluktu hep..Ama düşünün yuvarlak sakızlar olurdu eskiden onu takıp atıyorsun göle ve bekliyorsun..Balığa sakız verir gibi...
Bu mesaj en son " 27-12-2005 " tarihinde saat 23:38 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#90 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() balıkcı dostlar bu şema hangi yemle daha iyi ve çok balık avlanırı sizlere gönderiyorum siz genede en çok hangi yemle verim alıyorsanız onu tercih edin derim ben.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |