![]() |
Alıntı:
Dostluğumuzun baki kalması dileğiyle. |
paşalar çok güzel gözüküyor :D tebrikler hocam güzel bir pazar ve güzel balıklar
|
Alıntı:
Malesef bu virüs bende de var :) :) :) Balık tutamasam bile deniz'le beraber iç içe olmak beni rahatlatıyor. Herkesin ayrı bir tutkusu vardır. Benim gibi olanlara sesleniyorum. DOĞRU YOLDASINIZ... |
Hepinize çok çok teşekkür edrim abilerim arkadaşlarım
|
çokgüzel sohbetiniz dostluğunuz daimolsun:helal::helal::helal: |
Bu Güzel dostluğunuzun ve kurulan her dostluğun baki olmasını diliyorum...Ve sizleri kutluyorum....
|
valla çok güzel birgün geçirdik herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kısmet olursa birdaha düzenleyelim haberleşelim herkese tavsiye ederim (dostluklar kolay bulunmuyor ) herkese rastgelsin
|
Alıntı:
Balık azda olsa dostlarla muhabbet sohbet çok güzeldi.( Murat tutku demiş ! ) bende hastalık diyorum en kötü hastalığımız bu olsun arkadaşlar;)..Serkan ayın 18.de seferihisar tekne organizasyonu var bi sorun çıkmazsa katılacaksınız sanırım.Bencede ondan sonra enyakın zamanda kıyı için görüşmelere başlayalım, Şimdiden bütün arkadaşlara rasgele.. |
Murat,insanın dostlarıyla bir arada olması,hele hele bu buluşma bir deniz kenarı ve orada oltada atılıyorsa bundan daha güzel bir ortam olamaz.Bu dostların daha güzel ortamlarda buluşabilmesi dileğimle..
|
Alıntı:
Tavla rovanşı ne olcak :soru: |
Saat 07:02. |