|
![]() |
#1 | |||||||
Üstad
|
![]() Bir haftadır Murat Doğanla,Cengizhanla,Serkanla,Azizle bir arada olabilmek ve tanışmak için telefonda plan yapa yapa bihal olmuştuk. Bizde havanın patlak olmasına rağmen muhabbet yeri deniz kenarı olur bahaneyle bir iki olta atar pasımızı atarız dedik. Onlarla tanıştığıma çok sevindim inanın bana sanki çocukluk arkadaşlarımdı hiç yabancılık hissetmedim gerçekten nezih,kendini bilen ve en önemlisi çok kalendersiniz ne mutlu bana.İŞALLAH en yakın zamanda tekrar yaparız
![]()
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 27-11-2011 " tarihinde saat 21:27 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostları birarada görmek ne güzel. Dostluğunuz sürekli olması dileklerimle.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dostlarla eğlenmekte güzel . reklam oldu sanki biraz.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() İşte bu. Sırf muhabbet için bile balığa çıkan kendi ekibim gibi sizin ekibinizi de tebrik ediyorum. Balık bahane sohbet şahane...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel görüntüler gerçekten
![]() ![]() Daha güzel sohbetlerle yine bir arada olmanız, bir arada olabilmemiz dileğiyle.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sohbet muhabbet amaç bu değil mi?
Balığı bu güzel ortamı hazırlaması için bahane ediyoruz. Sohbetiniz ve muhabbetiniz her daim bol olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ekip olarak güzel bir hafta sonu daha geçirdik. deniz de balık olmamasına rağmen yinede 1-2 parça çupra almayı ihmal etmedik.
kullanılan takımlar, gezer kurşunlu tek iğneli takım gezer kurşunlu çift iğneli takım klasik 3'lü dip takımı yemler, madya yengeç borukurdu sülünez macun teke av esnasında çok çeşitli takımlar ve yemler kullanıldı hatta iğne boylarında değişikliklerde yapıldı ama oltamıza gelen çupralar klasik 3'lü dip takımına ve boru kurduna geldiler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM.
... Böyle güzel organizasyonların olması beni çok memnun etti. İnşallah devamı gelir. Katılmayan arkadaşların en çok kaybettiği güze bir gün ve dostluk oldu. Hayırlısı daha güzel av'lara diyelelim. Murat Çakmakçı bu organizasyonu yaptığın için ayrıca teşekkür ederim. Sizleri yakından tanımak güzeldi değerli arkadaşlar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() murat her hafta p.tesi sabahı bu hafta balığa ara vereyim hafta sonu evimde geçireyim diyorum ama her seferinde bu düşüncem perşembe-cuma günü olunca değişiyor. c.tesi sabahı iyice şartlanıp akşamına kendimi deniz yolunda buluyorum. bende sizleri tanıdığıma menmunum..
saygılar, sevgiler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30.07.2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 21 | 23-09-2012 17:11 |
20.11.2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 42 | 04-06-2012 21:14 |
08/01/2011 kıyı avı | Hakan SUPÇİN | Üye Organizasyonları | 14 | 05-08-2011 22:12 |
02 07 2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 21 | 04-08-2011 20:05 |
29.05.2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 20 | 16-06-2011 20:48 |