![]() |
Karaburun tarafında her yer ağ dolu diyorlar . Balıkları bi rahat bıraksalar da 2012 de körfez içinde olta ile rahatça avlansak . Ağı yasaklasalar iyi olacak ama kim yasaklayacak ki...
|
Merhaba aşağıdaki resim haftasonu çekildi; Karaburun'da çipuranın kilosu 5 TL ye kadar düştü.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Zannetmiyorum bu balılklardan oltacılar nasibine düşeni alabilsin. En fazla 2 ay sonra bu balıklardan eser kalmayacaktır. Her çiftlik patlamasında olduğu gibi.
Umarım balıklar biraz kurnaz yön çizerde ağlardan kurtulma olasılıkları doğar. Paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Yangından mal kaçırmak deyimi bu tür olaylar için kullanılırmı acaba?
Ağ ile avlanma olayı nasıl yapılır çok tecrübem yok ama, herhalde ağı toplayıp evin balkonuna getirecek kadar telaşın varsa oluyor demekki !!! |
Şu fotoğrafı gördükten sonra, bu milletin ağlardan balık çıkmıyor devlet bize yardım etsin demeye hakkı yoktur. Geçen günkü bir konuda Türkiye kıyılarında balığın olmadığı ve karşı kıyılarda balık bolluğu yaşandığını belirtmiştim. Bence biz bu kıtlığı fazlası ile hakediyoruz.
|
Ben olay yerindeydim bir tanesi bile oltama gelmedi, zannetmiyorumki iri balık olduğunu bence kafestekiler yavrulardan ibaret:hıııı:
|
Alıntı:
Hatta bu zihniyetler böyle oldukça denizlerimizi çöle döndürmek içten bile değil. Çok üzülerek söylüyorum (Sözüm Meclisten Dışarı) FIRSATÇI insanlarız galiba. ... Keşke elde sihirli bir değnek olsada insanların zihniyetlerini değiştirebilsek. Bilinçlendirebilsek. |
Deniz işinden pek anlamam ama o bölgede kolluk kuvvetlerinin müdahale imkanı yokmudur?iç sularda balık popilasyonunun tehlikede olduğu ileri sürülerek belirli yerlerde valilik veya kaymakamlık avlanmayı yasaklayabiliyor öyle bir yetki verilmiş. bu bölge de de ağ ile avlanma yasaklanamazmı?
|
Alıntı:
|
Saat 06:27. |