RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Karaburun'da 1200000 adet çipura kaçtı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10368)

ergundürüsel 28-12-2011 11:57

Karaburun tarafında her yer ağ dolu diyorlar . Balıkları bi rahat bıraksalar da 2012 de körfez içinde olta ile rahatça avlansak . Ağı yasaklasalar iyi olacak ama kim yasaklayacak ki...

Kanlikaya 29-12-2011 09:22

Merhaba aşağıdaki resim haftasonu çekildi; Karaburun'da çipuranın kilosu 5 TL ye kadar düştü.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Anıl ÜNALAN 29-12-2011 12:04

Zannetmiyorum bu balılklardan oltacılar nasibine düşeni alabilsin. En fazla 2 ay sonra bu balıklardan eser kalmayacaktır. Her çiftlik patlamasında olduğu gibi.
Umarım balıklar biraz kurnaz yön çizerde ağlardan kurtulma olasılıkları doğar.
Paylaşım için teşekkürler.

cngerol 29-12-2011 13:22

Alıntı:

Kanlikaya tafarından gönderildi (Mesaj 118256)
Merhaba aşağıdaki resim haftasonu çekildi; Karaburun'da çipuranın kilosu 5 TL ye kadar düştü.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

bu fotoğraftan anlaşıldığı üzere deniz temizlenmiş

Ahmet TARİH 29-12-2011 14:28

Yangından mal kaçırmak deyimi bu tür olaylar için kullanılırmı acaba?
Ağ ile avlanma olayı nasıl yapılır çok tecrübem yok ama, herhalde ağı toplayıp evin balkonuna getirecek kadar telaşın varsa oluyor demekki !!!

xnode 29-12-2011 19:00

Şu fotoğrafı gördükten sonra, bu milletin ağlardan balık çıkmıyor devlet bize yardım etsin demeye hakkı yoktur. Geçen günkü bir konuda Türkiye kıyılarında balığın olmadığı ve karşı kıyılarda balık bolluğu yaşandığını belirtmiştim. Bence biz bu kıtlığı fazlası ile hakediyoruz.

Murat ÇAKMAKÇI 29-12-2011 19:30

Ben olay yerindeydim bir tanesi bile oltama gelmedi, zannetmiyorumki iri balık olduğunu bence kafestekiler yavrulardan ibaret:hıııı:

muratdogan 29-12-2011 21:13

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 118264)
Şu fotoğrafı gördükten sonra, bu milletin ağlardan balık çıkmıyor devlet bize yardım etsin demeye hakkı yoktur. Geçen günkü bir konuda Türkiye kıyılarında balığın olmadığı ve karşı kıyılarda balık bolluğu yaşandığını belirtmiştim. Bence biz bu kıtlığı fazlası ile hakediyoruz.

Kesinlikle size katılıyorum.
Hatta bu zihniyetler böyle oldukça denizlerimizi çöle döndürmek içten bile değil.
Çok üzülerek söylüyorum (Sözüm Meclisten Dışarı)
FIRSATÇI insanlarız galiba.
...
Keşke elde sihirli bir değnek olsada insanların zihniyetlerini değiştirebilsek.
Bilinçlendirebilsek.

ustam18 29-12-2011 22:31

Deniz işinden pek anlamam ama o bölgede kolluk kuvvetlerinin müdahale imkanı yokmudur?iç sularda balık popilasyonunun tehlikede olduğu ileri sürülerek belirli yerlerde valilik veya kaymakamlık avlanmayı yasaklayabiliyor öyle bir yetki verilmiş. bu bölge de de ağ ile avlanma yasaklanamazmı?

cngerol 30-12-2011 08:26

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 118274)
Deniz işinden pek anlamam ama o bölgede kolluk kuvvetlerinin müdahale imkanı yokmudur?iç sularda balık popilasyonunun tehlikede olduğu ileri sürülerek belirli yerlerde valilik veya kaymakamlık avlanmayı yasaklayabiliyor öyle bir yetki verilmiş. bu bölge de de ağ ile avlanma yasaklanamazmı?

türkiye sınırlarında çok zor.

Saat 06:27.