![]() |
HEEEEYYY maşallah beee......:D :D :D :D
Tesbih gibi dizmişsin Ahmet istavritleri...Ya kardeşim gönder artık şu sarı kanatları bu taraflara..:D :D Her sabah yol tepiyoruz acaba başlamışlarmıdır diye ama dönüşümüz hüsran oluyor.Ama az kaldı bir kaç güne kalmaz başlarız bizlerde dizmeye..:D :D Kardeşim çok güzel bir gün yaşadığın belli umarım her daim avların bol ve bereketli olur..Afiyet olsunlar... |
ahmet bey ,
duyuruyu göremedim her zaman giremiyorum siteye.linki yollarsanız inşallah bir aksilik olmazsa gelmek isterim. |
Ahmet bu güzel paylaşımın için teşekkürler devamını diliyorum,rastgelsin.
|
Çook güzel. Ellerinize sağlık.
|
Ahmet'çim afiyet olsun, bundan sonrası içinde avların bereketli olsun. Tava istavritin yerini hiç bir şey tutmaz hele birde açık havada olursa yemeye balık yetiştiremezsin.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama. Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Süleyman abi vallahi kovalıyorum ama Ali eve gelince kovayı boşaltıveriyor. Ben bu hafta daha sağlam kovalayım en iyisi.
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama. Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Evet Ahmet yakın zaman da dizi dizi sarıkanatlar başlar.Çünkü geçen yıl bu zamanlarda hem çaparide hemde sırtıda sarıkatları almaya başlamıştık..Hadi on onbeşgün rotarlı başlasa yani dediğim gibi akşam sabah kendini gösterecektir.. |
Alıntı:
Ama bu seneden çok umutluyum çok güzel raporlar sunacağıma inanıyorum, umarım deniz beni yanıltmaz.. Geleyim abi de yol biraz uzak geldi :) çanakkaleyi geçerken ben sana telefon açarım bir tane kamyon yollarsın istanbula gelene kadar tutacağımız balıkları tekne kaldırmayabilir :) İki ustayı da veriyorsun yanıma baksana :) :) Yakında raporlarım gelecektir Ahmet abicim.. Saygı ve sevgilerimle.. |
Saat 12:59. |