RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Boğazda Tarabya'dayız bu hafta (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11097)

kaptankarabulut 14-05-2012 13:58

HEEEEYYY maşallah beee......:D :D :D :D

Tesbih gibi dizmişsin Ahmet istavritleri...Ya kardeşim gönder artık şu sarı kanatları bu taraflara..:D :D

Her sabah yol tepiyoruz acaba başlamışlarmıdır diye ama dönüşümüz hüsran oluyor.Ama az kaldı bir kaç güne kalmaz başlarız bizlerde dizmeye..:D :D

Kardeşim çok güzel bir gün yaşadığın belli umarım her daim avların bol ve bereketli olur..Afiyet olsunlar...

fehmi5 14-05-2012 13:59

ahmet bey ,
duyuruyu göremedim her zaman giremiyorum siteye.linki yollarsanız inşallah bir aksilik olmazsa gelmek isterim.

avlar 14-05-2012 17:37

Ahmet bu güzel paylaşımın için teşekkürler devamını diliyorum,rastgelsin.

sakkucuk 14-05-2012 22:10

Çook güzel. Ellerinize sağlık.

Baba Yalçın 14-05-2012 22:29

Ahmet'çim afiyet olsun, bundan sonrası içinde avların bereketli olsun. Tava istavritin yerini hiç bir şey tutmaz hele birde açık havada olursa yemeye balık yetiştiremezsin.

Ahmet TARİH 15-05-2012 07:06

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 123001)
Ahmet kardeşim tv dende istanbul istavrit avcılarını takip ediyoruz haberlere bile çıktılar ve 1 ay kadar sürebilir diyorlar sana bol avlar eline sağlık

Kubilay kardeşim bence bu istavrit zaman zaman kesilsede Eylül-Ekime kadar bizi yanlız bırakmayacağını düşünüyorum. İstanbulun nerede ise tek balığı kaldı, oda istavrit. Onuda kaybedersek başka da bir şeyimiz yok.

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 123002)
Ohhhh çıtır çıtır maşallah . Afiyet olsun abi . İğnen her daim keskin olsun. Sevgi ve saygılarımla rastgele .

Doğukancım çok sağolasın. Şu dersleri sende çıtır çıtır gevrelt az kaldı seninde bu fotoğraflarla karşımıza çıkmana.

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 123003)
HEEEEYYY maşallah beee......:D :D :D :D

Tesbih gibi dizmişsin Ahmet istavritleri...Ya kardeşim gönder artık şu sarı kanatları bu taraflara..:D :D

Her sabah yol tepiyoruz acaba başlamışlarmıdır diye ama dönüşümüz hüsran oluyor.Ama az kaldı bir kaç güne kalmaz başlarız bizlerde dizmeye..:D :D

Kardeşim çok güzel bir gün yaşadığın belli umarım her daim avların bol ve bereketli olur..Afiyet olsunlar...

Süleyman abi vallahi kovalıyorum ama Ali eve gelince kovayı boşaltıveriyor. Ben bu hafta daha sağlam kovalayım en iyisi.
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama.
Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım.

Alıntı:

fehmi5 tafarından gönderildi (Mesaj 123004)
ahmet bey ,
duyuruyu göremedim her zaman giremiyorum siteye.linki yollarsanız inşallah bir aksilik olmazsa gelmek isterim.

Galiba linki bulmuşsunuz. İnşallah görüşelim ve tanışalım. Güzel bir gün olur inşallah.

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 123012)
Ahmet bu güzel paylaşımın için teşekkürler devamını diliyorum,rastgelsin.

Tamer Kardeşim sende sağolasın. Bayrağımız gibi dokuduğun Kırmızı-Beyaz avlarını özlettin ama, yakında bir patlama bekliyoruz senden. Bu sefer kendi rekorunu değil ülke rekorunu egale edeceğini tahmin ediyorum. Oltan her daim bereketli olsun.

Alıntı:

sakkucuk tafarından gönderildi (Mesaj 123022)
Çook güzel. Ellerinize sağlık.

Seçkincim teşekkür ederim. Sana daha iyileri nasip olsun inşallah.

Alıntı:

Baba Yalçın tafarından gönderildi (Mesaj 123023)
Ahmet'çim afiyet olsun, bundan sonrası içinde avların bereketli olsun. Tava istavritin yerini hiç bir şey tutmaz hele birde açık havada olursa yemeye balık yetiştiremezsin.

Teşekkür ederim Yalçın abi. Tavsiyen doğrultusunda yürümeye çalışıyoruz. Umarım başarılı olacağız. Allaha emanet ol.

kaptankarabulut 17-05-2012 08:23

Süleyman abi vallahi kovalıyorum ama Ali eve gelince kovayı boşaltıveriyor. Ben bu hafta daha sağlam kovalayım en iyisi.
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama.
Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet Ahmet yakın zaman da dizi dizi sarıkanatlar başlar.Çünkü geçen yıl bu zamanlarda hem çaparide hemde sırtıda sarıkatları almaya başlamıştık..Hadi on onbeşgün rotarlı başlasa yani dediğim gibi akşam sabah kendini gösterecektir..

Anıl ÜNALAN 17-05-2012 10:02

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 122984)

Gerçekten beklenen balıkları bulduğumuza sevindik Anılcım. Uzun süredir senden balık resmi göremiyorum. İstersen kendine bir mola ver ve kalk sende gel İstanbula. Erdoğan abi ile Sabri abiyide al. Yada Cumartesi sabah suyuna çıkalım deyip dolaşıver aşağıdan yukarıya Boğazdan giriver. Ben orada bekleyim sizi.

Genelde kendime özel bir ava gitmiyorum abi, bildiğin üzere balık avı turlarına çıkıyorum ve olta atma imkanım kısıtlı olduğundan kendim sabahın erken saatlerinde balık alıp sineye çekiliyorum tabi ki balık çekerkende fotoğraflamak pekte mümkün olmuyor kendi adıma..
Ama bu seneden çok umutluyum çok güzel raporlar sunacağıma inanıyorum, umarım deniz beni yanıltmaz..

Geleyim abi de yol biraz uzak geldi :) çanakkaleyi geçerken ben sana telefon açarım bir tane kamyon yollarsın istanbula gelene kadar tutacağımız balıkları tekne kaldırmayabilir :) İki ustayı da veriyorsun yanıma baksana :) :)

Yakında raporlarım gelecektir Ahmet abicim..
Saygı ve sevgilerimle..

Saat 12:59.