![]() |
Alıntı:
|
arkadaşlar kimseye bişey özendirme çabası içinde değilim. sadece rakının yanında güzel bir meze olduğunu vurguladım. fikirlerimi bu forumdaki dostlarla paylaşmak istedim.bunun neresi özendirici arkadaşlar.kardeşlerimizde herhalde akıl sahibidir. yıllardır milli içkimiz olan rakıyı ben yazmadan öncede duymuşlardır sanırım. Bu kadarda ince düşünmenize gerek yok sanırım.
toplumumuza biraz güvenip, neyin doğru neyin yanlış olduğuna özgür bireyler kendileri karar versin.bahsettiğimiz milli bir içkimiz herkesin bildiği gördüğü yabancısı olmadığı....emin olun kötü örnek olacağını düşünsem yazmam.bahsettiğimiz neticede rakı. |
Alıntı:
|
Yılmaz abi lütfen yanlış anlama sen iyi niyetle yazdın haa milli içkimiz rakıdır bende içerim babamın gözetimi altında tvdede yeterince görüyoruz fakat bizim bence farkımız olmalı anlayışlı davranıcağını ümit ediyorum ve şimdiden anlayışın için teşekkür ediyorum.
|
Ellerine Sağlık Yazdın İÇin Denemek Lazım:)
|
Bence iyi bir raki mezesi olarakda tüketilebilir :D Ama Reyhan ne ben onu bilmiyorum...baska bir adi varmi acaba?
|
tarıfı enkısa surede denıycem cemenımı andırıyor acaba merak ettım
|
mükemmel bişeydir..
şiddetle tavsiye edilir.. |
Salcalik kurutulmus biberleri mutfak robotunda ya da havanda salca kivamina getirinceye kadar ugrasmak yerine ....niye direk aci biber salcasi kullanmiyoruz?
|
Saat 18:26. |