RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   18 Mart 2007 Cesmealti (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2629)

Taygun KOCABIYIK 19-03-2007 20:45

Benim balıklar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Karagöze yakından bir bakış
Adnan abi ve Sayın modumuz Mert bey :deli:
Keyfine düşkün adamlar kim bunlar yahu :D
Gün Batımı
Buda balık tutamayanlara benden çiçek (foto benimdir didimde çekmiştim 2 hafta önce)

igmsva 19-03-2007 20:51

hepsi harika kalamar seven biri olarak bayıldım......:D

cevat2 19-03-2007 21:15

hele şükür resimlere kavuştuk tago sana kalamarcı tago demek daha doğru,balık bulucuyu çalıştırsanız sonuç değişirdi çok merak ediyorum şu cihazın verimini yine güzel av olmuş çeşit var sırtı verim verniyormu kalamardan başka meralara gidip gelirken?

lidaki 19-03-2007 21:20

Valla imrendim yani gopezlere :D :D :D

katiti 19-03-2007 21:57

Esas videoyu çekemedik ben ona yanıyorum :D. "Martının İntikamı" videosu çekecektik ama çekim yokken denk gelen görüntüleri çekim yaparken denk getiremedik bir türlü :D. Bu arada hayatımda ilk defa tekneden kayabalığı (evet bildiğiniz sinir bozucu kayabalığı) çektim ikili ikili hem de. Sinirlerim bozuldu. Bu Çeşmealtı'nın balıklarının bile huyu başka. Kayabalığı küt küt vuruyor oltaya, izmarit nazlı nazlı dokunuyor ve tek tek geliyor arada. Sürü balığı olan erkek mercan bile tek bir tane çıktı. Balık bulucu çalışsa bile sonuç değişmezdi, çünkü çevre teknelerde de birşey yoktu, herkes en az 3-5 yer geziyordu...

levrek 19-03-2007 22:04

Tebrikler beyler,
Mertcim, Ado o sarı polar kazağı giymekte ısrar ederse daha çok kaya balığı çekersin:D

amatör balıkçı 19-03-2007 23:11

Arkadaşlar bu hafta sonu benim avımda iyi geçmedi,5-9kg balık yakaladığım meradan bir tane balık bile yakalayamadan döndüm hemde gidiş geliş 4 saatlik yol masraf 40 ytl birtane bile balık yok,dönüşümde nette biraz araştırma yaptım bu hafta sonu ege denizinde birkaç deprem olmuş ben olayı buna bağlıyorum,hepinize rastgelsin.

ADNAN 19-03-2007 23:22

18 mart 2007 tarihli çeşmealtı avı ile ilgili haberleri organizasyonlarda ''denizeee '' diye açmıştım oraya devam ettim

ADNAN 19-03-2007 23:41

unuttummmmmmmmm çok üzgünüm

Erol usta beni balığa götür diye söyledim senin gibi ustalara ihtiyaç var.walla isparoz rekoru kırdım , bilirsiniz keçinin sevmediği ot dibinde bitermiş. resimlerini çekemedim telofonun pili bitmiş;) Tagoya verdiği demir çekme emeğinden dolayı teşekkür ederim, ben 10 sene demir çektim hep ben küçüktüm büyüklerime saygısızlık yapmadım:D tago da sağ olsun saygı ve sevgisini koruyor kendinden küçüğünü bulunca terfi edecek tabii. işte bütün mesele balık bulucu ahhhhhhhhh:'( :'( :'( :'(

mufi 20-03-2007 07:44

beyler neyse balıkları gördük...
Mertim balıkçı kardeşimiz o sarı kazagı giymesin.. kıyıya yakın yerlerde arılar başına üşüşür.. benim başıma geldi biliyorum..:D :D

bence o balıkların içinde en degerlisi kolestrolü bol olan diğer yarı şefaf canlılar..en azından değişik bir lezzet.(tago nun işidir)
orada 2 adet delikanlı güneşleniyor...ne o? balıkları sizin yerinize sandalcı mı tuttu? ense yapıyorsunuz.. çalışın..

Birde mert im önündeki bardaklar boş gibi...öyle istisnai bir ortamda o bardakların boş olması eksi puandır...:hıııı:
hele birde baş üstünden dumanlar yükselseydi o zaman ten point.:helal:

Saat 01:07.