|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() eeee rapor nerede? bugun P.tesi saaaat 15:07 hala rapor mapor yok
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() abicim utançtan yazamadılar galiba raporu kimse
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yiğidin malı meydanda beyler...ama pazar günün en güzel balığını ve de teknede tek kalamar çeken zat-ı muhteremin rapor yazması gerektiğini düşündüğüm için konuyu ben başlatmadım...hele bi tagocum konuyu açsın diyecem ama gıyabımızda zaten açılmış durumda
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok kardeşim rapor mapor, deli etmeyin adamı. Balık vardı da biz mi tutmadık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Allah Allah.. ilk kez böyle bir rapor görüyorum ..
balık tutanlar ortada yok???? balıga gitmeyenler merakta... saat olmuş pazartesinin saat 17,30 u millet kapı/duvar.. beyler eger dün makinam saglıklı çalışsa idi akşamdan heberi aktaracaktım.. olmadı bugün kendi raporumu yazdım...özür diliyorum.. lütfen sorumlu oldugumuzu bilelim ve raporları pazartesi en geç saat 10 .00 da verelim. yaaa..cık..cık.. ![]() ![]() ![]() ![]() efendim?? nerede kalmıştık.. tık dahi yokmuydu? bir kayabalıgı ? bir lapin? parmak kadar ispari?..nerde..?? ne olursan ol yinede gel... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Rapor nerde rapoooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.: deli:
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Günün adamı olarak adlandırılmak beni onurlandırdı fakat inanın sadece şansım yerindeydi bu gün.
Sabah fiks olarak adnan abiler beni gelip aldılar ve kahvaltı yapıp yem tedarik ettikten sonra çeşmealtına intikal ettik. Tekneyi hazırladık daha ilk dakikada adnan abinin bu gün bizi ne kadar üzeceği belli olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adnan abi benim ısparozcu ünvanımı aldı elimden benden çok daha fazla ısparoz çekti eh bende kalamar çektim heralde artık kalamarcılığa terfi ettim ![]() fotoğrafta fazla balık yok adnan abiyle aynı kovaya koymuştuk balıkları bende kalamar olduğu için diğer balıkların çoğunu ona verdim eh yeğenimiz taze balık yesin değil mi ![]() Bu arada limanda tekneyi toparlarken tekne sahibi ahmet abi şöyle bir söylemde bulundu - adnan eagle 'ı yerine koydun mu veeee öğrendik ki teknede balık bulucu olmasına rağmen adnan abi bütün gün bizi ordan oraya gezdirdi yan teknelere kaç metre derinlik var diye sorduuu ahh ahh ![]() ![]() ![]() videoları youtube yüklüyorum en kısa sürede (adnan abinin ısparoz avları )
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Tagocum yunus munus hikaye, o balıklar bizden zeki, almışsınız tekneye zıpkıncıyı balık mı gelir Allahaşkına ( seni katmıyorum Tagocum, kalamar dedektörüm) . Mert şöyle bir baksa ürker o balıklar .
Adnan abi derinlik 10 mt civarı, ben bakmadan söyleyeyim sana |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kalamarcılık ve şimdide çapacılık ha.... valla helal olsun tago dağcılıkta vardı maşallah yeteneklerine sürekli yenilerini katıyorsun.... tam bir balıkçı oldun demekki, baksana her kademesinde emeğin var
![]() bu arada adnan abi çok çektirmiş sana ( gıcıkmı gidiyor ne ![]() ![]() adnan abi ben geldiğimde istemem bak öyle iç güdü falan, yemez abi.... ![]() şaka bir yana valla maceralarınızı merakla bekliyordum, okurken inanın keşke dedim keşke bende orada olabilseydim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim balıklar
![]() Karagöze yakından bir bakış ![]() Adnan abi ve Sayın modumuz Mert bey ![]() ![]() Keyfine düşkün adamlar kim bunlar yahu ![]() ![]() Gün Batımı ![]() Buda balık tutamayanlara benden çiçek (foto benimdir didimde çekmiştim 2 hafta önce) ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
4 Mart Akbük | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 30-08-2008 14:56 |
23 Mart çeşmealti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 28-03-2008 09:19 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
17 mart.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 36 | 24-03-2007 08:34 |
04, mart cumartesi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 05-03-2007 09:48 |