![]() |
Alıntı:
|
ewet abi kesin kedidir o resimde net çıkmamış ama kesin kedi
|
Böylesi şaşırmalar tüm balıkçı dostların başına...
|
s.a. abi kaçak geldi :) ....valla ne diyim utana sıkıla yazıyorum işte amma bu ara aşırı yogunuz ....abi bu çin sazanına benziyor ve ayrıca allah nasip ederse sazan sezonunu beyşehir gölünde açmayı düşünüyoruz ...aradaşlarla hafta sonu gecelemeyi düşünüyoruz bakalım kısmetimize ne çıkacak...bütün dostlarıma mevlana diyarında selamlar..........
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D sazantürü AMUR KARPFEN derler burda . otsazani da diyebiliriz veya pullu sazan .... ama YAYIN degil :D :D güzel espiri yapmissin :D :D selamlar - rastgelsin |
Ben bu balığı Nette daha önce görmüştüm ve kendimce Batıda bazı yerlerde Çapak tabir edilen, Tatlısu kefaline benzetmiştim ama bende araştırdım ve bu balığın Ot sazanı olduğu öğrendim.Ayrıca Afyon ilinde görev yaparken Beyşehir gölünde defalarca kez avlanmama rağmen böyle bir balığa rastgelmedim.Demekki bu tür balıklar ağ ile yakalanıyormuş...
|
Arkadaslar bu balık sazan. Vucut ve pul yapısına bakarsanız benzerligi gorursunuz. Zaten birkac arkadasımız yazmış sazan oldugunu.
|
bu kefaldan başka türerin karışımı heralde :D
ama cidiidnen nasıl büyümüşhayret:deli:
|
inek gibi ot yemiş inek kadar olmuş maşallah
|
yayın öyle olmaz :) o balık acayip bişey mutasyon a ugramıs sanki ama sazan abenzıyor
|
Saat 01:33. |