|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Levrek ve sazanın bulunduğu Beyşehir Gölü'nden bugüne kadar hiç rastlanmayan farklı bir türde 1 metre boyunda balık çıktı. Balıkçılar şaşkın
Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan Beyşehir Gölü'nün sahil yerleşim birimlerinden Gölyaka beldesinden göle açılan bir balıkçının ağına bugüne kadar hiç görmediği türde bir balık takıldı. Beyşehir merkeze getirilen yaklaşık 1 metre boyundaki balık, bölgedeki bütün balıkçıları şaşırttı. Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hasan Kurt, gölden ilk kez çıkarılan böyle bir türe bugüne kadar hiç rastlamadıklarını söyledi. Ağlara takılan balığı incelenmek üzere Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü'ne göndereceklerini ifade eden Kurt, ''Araştırma sonucunda herhalde bölgemizde görülmeyen bu balığın türü de netlik kazanmış olacak. Ama ilk bakışta balık deniz kefaline benziyor'' dedi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yayındır o yayın....ben bu işi biliyorsam yayındır.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() serkan abi ben tatlısu kefaline benzettim balığı... biraz fazla büyümüş galiba...sazandan da bişeyler almış gibi duruyor... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben bu balığı Nette daha önce görmüştüm ve kendimce Batıda bazı yerlerde Çapak tabir edilen, Tatlısu kefaline benzetmiştim ama bende araştırdım ve bu balığın Ot sazanı olduğu öğrendim.Ayrıca Afyon ilinde görev yaparken Beyşehir gölünde defalarca kez avlanmama rağmen böyle bir balığa rastgelmedim.Demekki bu tür balıklar ağ ile yakalanıyormuş...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaslar bu balık sazan. Vucut ve pul yapısına bakarsanız benzerligi gorursunuz. Zaten birkac arkadasımız yazmış sazan oldugunu.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() baya baya ot sazanı(amur),sazanla kefal arası bişey...türkiyede fazla bulunmadığından göl kıyıları otlarla kaplı ne atsak otlarda kalıyor üstelik sudaki oksijenide azaltıyor bu otlar...
Timur Keskin 08.08.1995 BG göçmeni B Rh + Sultangazi-İstanbul Bu mesaj en son " 12-02-2011 " tarihinde saat 16:35 itibariyle genç balıkçı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Reklamları Çıkan (Banjo Minnow) Silikon Yem İçin Yardım.. | harundogan35 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 7 | 08-11-2011 23:03 |
Ağımızdan çıkan salyangozlar | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 09-08-2009 11:22 |
Yazın Kısmetimize Çıkan En Iyıler... | ilhanmania | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 21-03-2006 04:11 |