RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5085)

kemalakcinar 08-09-2008 17:12

alper kardeşim on numara inşallah sana çıkarda bu araçtan bir tane alırsın ramazandan sonra bizleri balığa çıkarırsın allah gönlüne göre versin iskenderuna selamlar hayırlı ramazanlar.

walras 08-09-2008 17:18

amin kemal abi.. tüm site üyeleri doluşuruz içine gideriz balığımıza.. koltukları felan sökmek gerekecek ama olsun:P iskenderundan selamlar

Taygun KOCABIYIK 08-09-2008 17:58

Alper abi tüpte taktırırız buna az yakar :D

turna 08-09-2008 19:21

Param olunca bende düşünürüm.

çeşme35 08-09-2008 21:00

İmkanım olsa düşünmeden bu tarz bişey yaptırırım.Sonra da kimse beni bulamaz.

xnode 08-09-2008 21:21

Bu fotoğrafları bulduğum kaynağı hatırlamıyorum, birkaç sene önce bir rus sitesinde rastlamıştım ve hdd'ye kaydetmiştim. muhtemelen ya avaxhome.ru veya ziza.ru adresidir. kaydetme sebebim ise; eğer birgün imkan olur da bu türden birşeye sahip olursam, fotoğrafları tab edip benzer şekilde imal ettirebilme hayali idi.

yanı sıra; bahsettiğiniz alakasız mesajı ben görmedim, ancak neden böyle bir mesaj yazıldığını da bilemiyorum. yani; yukarıda sizlerle paylaştığım bu fotoğraflara ne tür bir manasız eleştiri mesajı yazılabilir, neden böyle birşeye ihtiyaç duyulur onu da tahayyül edemiyorum. garip gerçekten.

yorumlarınız çok güzel, teşekkürler.
saygı ve selamlarımla.

Taygun KOCABIYIK 08-09-2008 23:32

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 55231)
Bu fotoğrafları bulduğum kaynağı hatırlamıyorum, birkaç sene önce bir rus sitesinde rastlamıştım ve hdd'ye kaydetmiştim. muhtemelen ya avaxhome.ru veya ziza.ru adresidir. kaydetme sebebim ise; eğer birgün imkan olur da bu türden birşeye sahip olursam, fotoğrafları tab edip benzer şekilde imal ettirebilme hayali idi.

yanı sıra; bahsettiğiniz alakasız mesajı ben görmedim, ancak neden böyle bir mesaj yazıldığını da bilemiyorum. yani; yukarıda sizlerle paylaştığım bu fotoğraflara ne tür bir manasız eleştiri mesajı yazılabilir, neden böyle birşeye ihtiyaç duyulur onu da tahayyül edemiyorum. garip gerçekten.

yorumlarınız çok güzel, teşekkürler.
saygı ve selamlarımla.

Kalınla yazılı kısıma katılıyorum Cem abi bu tip insanları anlamak zor.

hasanova 09-09-2008 07:48

Çok güzel bir araç yapmış kendine eleman :D Muhtemelen özel yapımdır zaten ve dünyanın parasını dökmüştür :deli: Ancak ben böyle bir araca para dökeceğime gidip 12 metre civarı bir yelkenli almayı yeğlerim :D Hem konfor bakımından bu aracı aratmaz hemde denizde olmak karada olmaktan daha çekici benim için ;)

walras 10-09-2008 16:53

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 55223)
Alper abi tüpte taktırırız buna az yakar :D

sıralı lpg sistemi:P

aykutkilitcioglu 24-09-2008 19:55

valla ayda bile yürür.amfibik özelliği varsa korksun lüferler.

Saat 04:06.