![]() |
alper kardeşim on numara inşallah sana çıkarda bu araçtan bir tane alırsın ramazandan sonra bizleri balığa çıkarırsın allah gönlüne göre versin iskenderuna selamlar hayırlı ramazanlar.
|
amin kemal abi.. tüm site üyeleri doluşuruz içine gideriz balığımıza.. koltukları felan sökmek gerekecek ama olsun:P iskenderundan selamlar
|
Alper abi tüpte taktırırız buna az yakar :D
|
Param olunca bende düşünürüm.
|
İmkanım olsa düşünmeden bu tarz bişey yaptırırım.Sonra da kimse beni bulamaz.
|
Bu fotoğrafları bulduğum kaynağı hatırlamıyorum, birkaç sene önce bir rus sitesinde rastlamıştım ve hdd'ye kaydetmiştim. muhtemelen ya avaxhome.ru veya ziza.ru adresidir. kaydetme sebebim ise; eğer birgün imkan olur da bu türden birşeye sahip olursam, fotoğrafları tab edip benzer şekilde imal ettirebilme hayali idi.
yanı sıra; bahsettiğiniz alakasız mesajı ben görmedim, ancak neden böyle bir mesaj yazıldığını da bilemiyorum. yani; yukarıda sizlerle paylaştığım bu fotoğraflara ne tür bir manasız eleştiri mesajı yazılabilir, neden böyle birşeye ihtiyaç duyulur onu da tahayyül edemiyorum. garip gerçekten. yorumlarınız çok güzel, teşekkürler. saygı ve selamlarımla. |
Alıntı:
|
Çok güzel bir araç yapmış kendine eleman :D Muhtemelen özel yapımdır zaten ve dünyanın parasını dökmüştür :deli: Ancak ben böyle bir araca para dökeceğime gidip 12 metre civarı bir yelkenli almayı yeğlerim :D Hem konfor bakımından bu aracı aratmaz hemde denizde olmak karada olmaktan daha çekici benim için ;)
|
Alıntı:
|
valla ayda bile yürür.amfibik özelliği varsa korksun lüferler.
|
Saat 04:06. |