|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eski sabit disklerimde ne var neyok diye göz atarken birkaç fotoğraf buldum.
Hayatım boyunca, hemen hiç hayal kurmadım diyebilirim. Ancak fotoğraflara bir bakın bakalım; Hayır diyebilecek misiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet ?? Ne diyorsun ?? Böyle birşeye sahip olmak ister misin diye sorsalar hayır diyebilir misin ? ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kesinlikle "evet".Kim istemez ki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu araçla zeytinlere kar kış kıyamet olsa yine gidilir
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muhteşem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harika bir alet yapmışlar, kaplumbağa gibi evini sırtında taşıyacaksın işte misler gibi
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() böyle bir araba sen görmemiş olabilirsin arkadaşımız emek vermiş resimlerini koymuş senin yolun düşerse izmire 3.sanayi sitesine uğra böyle araba varmı yokmu zartlak mı atıyorlar kendi gözlerinle gör emeğe saygı duyalım.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem kardeş emeğine sağlık.Teşekkürler müthiş bir gezer ev.Buna nasıl hayır densinki! Kemal abime aynen katılıyorum.Ümit kardeş Lütfen hitabimiza dikkat edelim saygı kurallarına uyalım.Site yöneticisi arkadaşlar böyle mesajlara izin vermemeyi rica ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi tabi ki böyle mesajlara izin veremeyiz. Ama arkadaş biraz kendini bilmez çıktı sağa sola abuk subuk mesajlar atmış. Malum her dakika pc başında olamıyoruz. Gerekeni yaptım meraklanacak durum yok.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() evet süper vallai denize gidince işe yarar....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() süper kamyon valla.. dur bakalım bugün on numara oynadım çıkarsa söz hepinizi gezdircem bununla
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trole hayır !!!! | gerence | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 34 | 01-10-2011 21:28 |
yayıncı aranıyor | fedo3 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 24-09-2008 14:49 |
Darüşafaka hayır kurumu... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 14:19 |
Buna da şükür..... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 02-10-2006 17:48 |