![]() |
Harika bir video, ellerinize kollarınıza sağlık. Böylesine güzel karelerde kim yer almak istemez ki...
|
Değerli Dostlar..
Böyle güzel ortamlarda her zaman karşılaşmak ve bir araya gelmek ümidi ile .. Katılımlarınız için teşekkürler.. Kalın sağlıcakla .. |
Ellerine sağlık abicim video süper olmuş:helal::helal::helal:.Dostluk ve paylaşımlarımızın daim olması dileğiyle.Varsın balıkda gelmesin yeterki dostluklar daim olsun inşallah
|
Hepiniz harikasınız ellerinize sağlık tekrar tekrar.
|
Bu güzel birlikteliği sağlayan ve bu birlikteliği yaşayan herkese tebrikler :helal:
Ayrıca bunu video haline getirip te bizlere sunduğun için sana da teşekkürler Necati abim ;) Daha önce dediğim gibi inşaallah bazı sıkıntılarımızı aşınca birlikte çok güzel avları yaşamayı istiyorum. Daha da güzel görüntüler için ((Kameraman Cevat Kelle gibi)) tek tek başınızda olacağım nasip olursa :D:D:D:D:D:D Sağlıkla Kal abim :) |
Necati ellerine sağlık güzel bir slayt olmuş, yeni avlarda buluşmak dileğiyle...
|
Necati abi sizlerle ilk avım olmasına ve yeni tanışmamıza rağmen çok keyifli 2 gün geçirdim. Av benim çok bereketli olmasada muhabbetimiz yerindeydi. Taygun kardeşimin dediği güzel çay içmek bile güzeldi... Bu arada foto çalışmasıda çok güzel olmuş eline sağlık....
|
Necati kardeşim video süper olmuş emeğine sağlık.
|
Allah dostluğumuza zeval vermesin inşallah...hepinizi tebrik ederim güzel bir ortam olmuş ...:)
|
Alıntı:
Paylaşım için teşekkürle... |
Saat 03:44. |