|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Dostlarım...
Rastgelsin olarak yapmış olduğumuz tanışma kaynaşma balık avımız tam bir BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE Sloganı ile gerçekleşti. bölüm birde elimizdeki resimlerle yetindik şu anda diğer resimlerde elimizde ve siz sevgili abilerimiz ve kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Umarız bundan sonraki avlarımız daha muhteşem daha dostane olacaktır. Kalın zağlıcakla..
![]() Bu mesaj en son " 16-10-2009 " tarihinde saat 13:57 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() beklıyorum necati abi
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() necati kardeşim hazırladığın video mükemmel
![]() ![]() ![]() ![]() bundan sonraki birlikteliklerimiz çok daha güzel olacağından hiç kuşkum yok ![]() sevgiler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hakıkaten balıklarda dostluklarda sahane guzel abım helal olsun paşa team helal olsun abilerim en kısa zamanda sizlerle aynı ortamda bulunmak dileklerimle...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() fotografları gördükçe dahada çok keşke bende olabilseydim diyorum ... nasip işte başka zaman inşallah ...hemde en yakın zamanda
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Necati abim biliyorsun avda kahrı keder içinde kıvrandım durdum. Tırmaladım, uğraştım, didindim ama nasipten öteye gitmiyor tek bir hayırsız balık dokanmadı oltama.
Ekim güneşinde yanıp pembeleşinceye kadar kavrulmuş soğana veyahut çimçim karides rengine döndüm üstüne üstlük. Hasan abiyede kızgınım (o biliyo neden olduğunu ![]() Günün tek tesellisi birlikte sohbet etmek, aynı sofrada bağdaş kurmak, karşılıklı çayımızı yudumlamak oldu. Bildiğiniz nefesi kuvvetli hoca varsa telefonunu alayım ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() necatı abııı vıdeo superrr valla iş yerınde senınle ızleyınce bıle hay ran hayran baktım orada olmakta sızlerle ayrı bır keyıftı senın ve hasan abının gazı olmasaydı gelemzdın valla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Necati kardeşim güzel video hazırlamışsın tekrar tekrar izleyip gelmediğime kahroluyorum
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() tek kelimeyle maşallahhhhhhhhhhhhh...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası'nda karadan 1. Bölüm küçükada ! | kuşadalı | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 14-01-2010 21:33 |
Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1 | Caner BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 15-10-2009 17:57 |
Anilarda Kalanlar ... Bölüm 3 | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 15-01-2006 17:11 |
Anilarda Kalanlar Bölüm 2 | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 14-01-2006 11:25 |
Anılarda Kalanlar 1.Bölüm | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 12-01-2006 05:19 |