![]() |
Kaptanım,maşşallah av bereketli geçmiş,afiyet olsun,rastgele.
|
Süleyman bey ekibinizi tebrik ederim..güzel av olmuş
hava da güzelmiştir ne güzel:) |
Mercan tam bir Fora Serkan klasiği. Hatırlarsan Süleyman Abi kurban bayramında gittiğimiz avda hepimiz izlemiştik onun tuttuğu o hormonlu mercanları
|
süleyman abi gerçekten güzel bir gündü bol kahkahalı (tabi sizler için) ve güzel çaylı bir gündü.Tabi sabahtan itibaren üzerime oynayan arkadaşları saymazsak:)Bugün gerçekten performansıma şaşırdım ama güzel ortamımızda onuda unuttum:)Serkan ve saimle tanışmakta çok güzeldi.Böyle günlerin sürekli tekrarlanması dileğiyle teşekkürler Karabulut Kaptan....
|
Maşallah maşallah.Siz tam anlamıyla voleyi vurmuşsunuz.Kaptanım ben gelinceye kadar bişey kalmıyacak orlarda :)Şansınız daim olsun,Rastgelsin..
|
süleyman abicim ekiparkadaşlarına ve sana tebrikler
çok güzel bir gün geçirmişsiniz avlarınızın daim olması dileği ile iyi günler..... |
Alıntı:
|
Hadi artık Kamil abi.
Ekibi kurda birde biz Kaptanın çayını içmeye gidelim. :) Teşekkürler Süleyman kaptan paylaşımlar için. Zevkle takip ediyoruz seni. Ekibide tebrik ederim. Güzel bir av geçirmişsiniz. Afiyet bal şeker olsun ... |
Süper bir paylaşım olmuş,
daha niceleri rastgele :) |
Vay vay vay..
Kaptanım yine döktürmüşsünüz maaşallah.. Ekibi kutlar avlarınızın devamını dilerim.. Serkan abinin mercanı da güzelmiş hani..:) |
Saat 11:45. |