|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() TARİH: 20/03/2010
EKİP ARKADAŞLARIM:Beni hiç yalnız bırakmıyan Serkan'ım, kalfası Saim,çok önceden tanıdığım fakat sitemizin üyesi olduklarını öğrendiğim (shark) nikli Uğur, kardeşi (dilki) nikli Ufuk ve amca oğulları Hakan. YER: Sabah suyu Alman adası ile hekim adası arası (pita) akşam suyu Alman adası yanı. Sabah avlak yerine varışımız saat yediydi. Bizleri her zamanki gibi kupes ve izmaritler karşıladı.Öğleye kadarda hiç yalnız bırakmadılar.Ve kendilerinden sıkılıp yer değiştirme kararımızla kendimizi Alman adası bondozunda bulduk. Sağolsunlar ordada bizi boş bırakmadılar.Ama biz kararlıydık hiç olmazsa erkek mercanı çekecektik.Onun içinde akşam gün batımını beklemek zorundaydık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısacası çok güzel hoş sohbet mutlu bir gün geçirdik.Yine kovalarımız doldu. Darısı tüm RASTGELSİN.ailesinin başına.... SERKAN'IN MERCANI ![]() SAİM kardeşimin erkek mercanları ![]() UĞUR ve UFUK KARDEŞLERİN payı ![]() BUNLARDA SERKAN VE SAİM'İN PAYINA DÜŞENLER.. ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 22-03-2010 " tarihinde saat 01:21 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Değerli süleyman abicim.Dost sohbetiyle dopdolu, bol kupes li, kahkaha dolu harika bir gündü.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Uğur kardeşim bende sizlerle olmaktan çok mutlu oldum. Sizlerle her zaman birlikte olmak beni sevindirir Çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte Sağolun varolun...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Süleyman bey ekibinizi tebrik ederim..güzel av olmuş
hava da güzelmiştir ne güzel ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kaptanım sana ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkürler inşallah arkadaşlar memnun kalmışlardır. Nice avlara hep beraber.en kısa zamanda buluşmak üzere rastgelsin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Sağolasın Serka'ım ben ekip arkadaşlarımdan çok memnun kaldım . Eminim ekip arkadaşlarımda aynı duygularla ayrılmışlardır..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() süleyman abi harika görüntüler ellerinize sağlık...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Sağolasın Doğan kardeşim, Gerçekten çok güzel bir gündü....
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili abicim paylaşımın için teşekkürler.ama bi eksik var forayı unutmuşsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() ben bişey demicem
![]() ![]() ![]() ![]() harikasın süleyman abi harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gün Güzel BAlıklarda Güzel | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 16-06-2008 15:35 |
güzel bir hikaye | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2007 10:44 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |
çok güzel bir söz | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 03:06 |