![]() |
Güzel bir gün geçirmişsiniz yine Kamil hocam
Levreklerde çıtır çıtır tazeçik afiyet bal şeker olsun...;) |
:helal::helal::helal::helal::helal:
kamil biladerim sen memur ben işçi biz seninle kolay kolay denk gelemeyiz.keşke denk gelebilsek :(senden daha fazla ben aynı yerde balık tutmayı istiyorum ama ne yazık olmuyor olmuyor olmuyor.ama emekli olayım aha buraya yazıyorum aradığın an sizleyim ister tatlı su ister deniz benim için sizlerle olunca fark etmez.;) kamil biladerim hani sen demişsinyaPAŞA TEAM a inat diye ama inan hiç ama hiç gücüme gitmiyor bilakis beni takip edenler beni sevenler balıksız dönmüyorya beni ençok bu mutlu ediyor.:)bunu ben içimden gelerek söylüyorum herkes PAŞA TEAM dan fazla balık tutsun mutlu olmayan PAŞA TEAM üyesi varsa ben o kişiyi aramızda tutmam ;)bizim için balık ikinci planda balık olursada o gün pasta kaymaklı olur :D tekrar herkesi kutlarım daha iyileride sizlerle olsun :helal: |
Alıntı:
|
Kamil hocam tebrikler cok güzel bir av olmuş sadece sizlerin hoş sohbetiniz için orada olmak isterdik
|
Tebrikler güzel bir av güzel kareler güzel paylaşım devamının gelmesi dileğimle
|
Kamil bey tebrik ederim keyifli bir gün , nefis bir av olmuş.Levrek leri hangi takım ve yem ile aldığınızı öğrenebilirmiyiz ??
Esen kalın. |
Kamil hocam Ellerinize sağlık..
Güzel bir gün geçirmişsiniz.. Eeeee Paşayıda hakketmişsiniz.. Daha ne denir ki ?? Fotolar her şeyi anlatıyor.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Alıntı:
(%5küçük boylara izin de verilebilir) Günlük avanabilinecek limit ise toplamda 5 kg geçemez.. Selamlar.. |
Cevap yazıp avımızın neşesini paylaşan tüm dostlarıma teşekkürler.
Ayrıca Paşa teama söz atarken,tamamen gırgır amaçlı olduğunu belirtmek isterim.Çünkü bendede paşa team forması var ve onlarla birlikte av yaparken giyeceğim;) |
Balıkların nasıl tutulduğunu soran arkadaşlarım:Levrekleri kurşunsuz olta ile sabah erken saatte tuttuk.Boylarıda en az 25 cm cıvarındaydı.Ama fotoğrafta nasıl görünüyor bilmem.Küçük görünüyorsada daha irileri sizin olsun inşallah diyebilirim ancak.Rastgelsin..
|
Saat 08:14. |