|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Birkaç haftadır zeytineli türküsü söyler olmuştuk.Gidermiyiz? Gideriz dedik.
![]() Apdullah abim,Mutlu kardeşim ve ben.. Yemlerimizi Liman yemcisi Tufan kardeşimizden tedarik ettik ve Güzelbahçe Limanda Süleyman abime uğrayalım dedik.Kendi denizdeymiş.Birazdan çıkacaz dedi.Bekledik geldi.Sağolsun daha dönüş yolunda çayları demlemiş bile.Tam sohbetin koyu yerinde İrfan Avcı abimde telefonla bize katıldı. ![]() ![]() ![]() Biraz hal hatır sordktan sonra doğru Zeytineline. ![]() Büyük çabalara rağmen paşa teama inat burdan paşasız dönmeyecez dedik illaki paşamızı tuttuk. ![]() ![]() ![]() Küçük paşacıkları da suya iade ettik. ![]() Sabah levreklerimiz de bizi boş çevirmediler.Levrek avını bana öğreten sevgili Çimentepeli Muzaffer abime burdan tekrar teşekkür ediyorum.. ![]() Avlağımızı da bulduğumuzdan çok daha temiz bir şekilde bırakıp döndük.. ![]() Hava çok güzeldi.Keyifler çok süperdi.Ortam da güzel olunca kırdık geçtik ortalığı.Bilenler bilir gırgırın bini bir kuruş ![]() Daha güzel ve keyifli avlar sizin olsun.Rastgelsin...
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16/05/2009 zeytineli mersinkoyu | ahserku | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-05-2009 13:10 |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
17 Mayıs-Zeytineli | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 25-05-2007 21:10 |
Zeytineli-1 | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 18-02-2007 11:11 |