RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Denizli Hasan Balıkçı'yı ağırladı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9553)

Tuncay GÜNAY 08-08-2011 21:41

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 111181)
Ooo maşallah yakışır.İki sağlam dosta yakışır bir ziyaret olmuş.Allah daim etsin..

kamil hocam birliktede olsun inşallah ramazanı geçirelim bir araya gelelim istiyorum cümbür cemaat aile org.

Tuncay GÜNAY 08-08-2011 21:43

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 111182)
Tuncay kardeşim türkiyenin gördüğüm kadarıyla en iyi çupracısını misafir etmişsin ne mutlu sana,ispanyollarda raul var bizdede hasan balıkçı
ben kaç sefer balığa çağırdım gelmedi bak denizlide demek, seni çok seviyor kardeşim:)

teşekkürler muradım ben takımı yemi ona göre kullandım yani çağırmasını bileceksin :)))):deli:

Tuncay GÜNAY 08-08-2011 21:45

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 111183)
Yaaa Tuncay,pamukkalenin o güzelliği canlandı şimdi gözümde.Kayıvalidenin o güzel yemekleri tüttü burnuma buram buram,Kayın babanın o güzel sohbeti çınlattı kulaklarımı.hASAN'nın ve senin o güzel sohbetlerine bir de kayın babanın sohbeti eklenince sabahı etmişsinizdir tahmin ediyorum.Paylaşım için çok teşekkürler.İşte en güzel kareler bunlar..

kaptan deplasmanda bile susmadım biliyorsun kendi sahamızda hiç durmadım devamlı atak yani sahuru yaptık gün doğarken yattık yani yat gari diyen olmadııı :)))

Tuncay GÜNAY 08-08-2011 21:47

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 111186)
Bu güzel kareleri paylaşmanızdan dolayı teşekkür ederim.Dostluğunuz her daim sürsün.

teşekkür ederim abi birlikte de olur inşallah.

Yağız DEMİR 10-08-2011 08:11

bu fotograftakı gujzel karelerın hepo devamını dılerım super bır gun gectıgı her halınden bellı

erkepli 11-08-2011 13:48

Dost, anlamı ne kadar güzel , dostlugun kıymetini bilmekse bambaşka bir meziyet, ben bu yaşıma kadar bir şey farkettim dostlukların içine yalan,çıkar,yarış girerse bozuluyor.
Gerçekten samimi olan dostluklarsa hiçbirşeyden etkilenmiyor,sofrasına oturduğun,sofrana oturan insanın küçük bir menfaat için seni sattığını yaşamaksa çok acı.Bu konuda günlerce yazsam bitiremem sanırım o yüzden fazla uzatmayacagım.
Umarım zaman harcadıgınız dostlukların emekleri boşa gitmez,saygılar.

kalfahasan45 11-08-2011 17:41

Tuncay ınan bu dostluk alkışlanır :helal::helal::helal::helal::helal:allah dostluğunuzu daim etsin bu beraberliği ailece demirköprüde yaşıyalimolmazmı

Tuncay GÜNAY 11-08-2011 23:45

Alıntı:

erkepli tafarından gönderildi (Mesaj 111272)
Dost, anlamı ne kadar güzel , dostlugun kıymetini bilmekse bambaşka bir meziyet, ben bu yaşıma kadar bir şey farkettim dostlukların içine yalan,çıkar,yarış girerse bozuluyor.
Gerçekten samimi olan dostluklarsa hiçbirşeyden etkilenmiyor,sofrasına oturduğun,sofrana oturan insanın küçük bir menfaat için seni sattığını yaşamaksa çok acı.Bu konuda günlerce yazsam bitiremem sanırım o yüzden fazla uzatmayacagım.
Umarım zaman harcadıgınız dostlukların emekleri boşa gitmez,saygılar.

sayın remzi abi bir konu ancak bu kadar net bir şekilde yorumlanabilir. yüreğinin güzelliği büyüklüğü yapmış olduğun yorumdan anlaşılıyor. insanların gönlüne girmek parayla pulla olmaz dostlarla geçirmek için zamanımız da emeğimizde sonsuz inşallah sizinde bir dost kahvenizi içmek nasip olur.
sonsuz saygılar büyük üstad.

Saat 15:30.