|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() dosluk dostlu dostluk dedik ve kaptan karabulut tan sonra da hasan balıkçıyı misafir ettik güzel vakit geçirdiğimize inanıyorum sevdiğimiz dostlarımızın kulaklarını çınlattık.balık yok fakat muhabbet çoktu
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
TUNCAY GÜNAY 1972 DENİZLİ 0 RH + 0 0532 522 56 77 DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR. Bu mesaj en son " 08-08-2011 " tarihinde saat 10:47 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Dostluklarınızın devamını dilerim Tuncay kardeşim hani resimler nerede.
o güzel kareleri görmek isteriz.paylaşıma teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
|
![]() resimleri de koydum irfan abii ama 2 konu gibi oldu 1. sinde konu var 2. sinde konuyu alıntı yaparak fotoları koymuşum sanırım.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
hepinizi kutlarım paylaşıma teşekkürler. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay çok güzel bir dostluk örneği sunmuşsun hepimize öncelikle seni ve aileni canı gönülden kutlarım.
![]() ![]() ![]() Hasan abiye gelince o zaten balıktan çok dostluğa önem veriyo ve bunuda bir kez daha kanıtlamış oldu. GÜNAY ve BALIKÇI ailelerinin tüm fertlerini bir kez daha kutluyorum. Dostluğunuz her daim baki kalması dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ooo maşallah yakışır.İki sağlam dosta yakışır bir ziyaret olmuş.Allah daim etsin..
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Tuncay kardeşim türkiyenin gördüğüm kadarıyla en iyi çupracısını misafir etmişsin ne mutlu sana,ispanyollarda raul var bizdede hasan balıkçı
ben kaç sefer balığa çağırdım gelmedi bak denizlide demek, seni çok seviyor kardeşim ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
|
![]() kamil hocam birliktede olsun inşallah ramazanı geçirelim bir araya gelelim istiyorum cümbür cemaat aile org.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizli ve yöresindeki avlak yerleri ve çıkan balıklar | adnan1117 | TATLI SU AVI | 15 | 12-10-2011 15:14 |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Aliağa nere Denizli nere | ramazanuçar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 59 | 13-01-2007 11:59 |