![]() |
Alıntı:
Görüşmek üzere abi bekleniyorsun.. Alıntı:
Alıntı:
|
En sevdiğim balıklar arasında Uskumru ve kolyos gelir....
Kömür ızgarasında bol limonlu pişirildimi tadına doyum olmaz.... Paylaşım için teşekkürler... |
Erdoğan bey geç olarak siteye girdiğimden yapmış olduğunuz avı anca gördüm.Paylaşımınız için teşekkürler Anıl ilede en yakın zamanda tanışacağız inşallah.
|
Erdoğan;
kutlarım...az ve öz balık yakalamışsınız...Kolyosları bana gönder . onları çok güzel bir kömür ızgarası yapayım...Paylaşım için teşekkürler...:helal: |
balıklar koç gibi maşallah,resimlere bakarak bana uskumru gibi geldiler,kolyozun gözleri daha büyük ve gövdesi biraz daha tombul olur ama yanılıyoda olabilirim.
|
Maşallah güzel av olmuş sizi ve Anıl kaptanı tebrik ederim.
|
Ellerinize sağlık, güzel av olmuş. Belki yeri değil ama merakımı yenmem lazım. Ben gopezi pek bilmiyorum. Neden balıkçıların hoşlanmadığı bir balık bu? Lezzeti mi yok? Gopeze denk gelen pek avlamak istemiyor sanki..
|
Anıl ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş afiyet bal şeker olsun da hani senin araman bu kadarcıkmıydı insan Hüseyin amca hazırlan seni almaya geliyorum der bizde seviniriz.Öpüyorum seni. Rasgele.
|
Erdoğan,Anıl;
Çok iyi bir av olmuş...Kutlarım..... İstavrit,Hormonlu Kolyoslar, uskumru, ...daha ne olsunki....Çok güzel bir ızgara......yemede yanında yat.... |
Saat 10:29. |