|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaç haftadır çıkmayı düşünmeme rağmen bir türlü fırsat olmamıştı.Bu sabah saat 4 'te Anıl ile buluşup balığa çıkabildik.Avlak yerine vardığımızda saat 05:50 idi. Hemen oltalarımızı suyla buluşturduk.Ard ardına kolyozları almaya başladık .arada bir İstavrit geldi. Yarım saat sonra gopez basınca olta atmayı bırakıp gopezin gitmesini bekledik.20 dakika sonra tekrar Kolyozlar gelmeye başladı bu arada Anıl 2 tane iri uskumru kıstırdı. 1 adet 'te iri istavrit teknemizi şenlendirdi. Saat 10 gibi balık kesti bizde fazla beklemedik ve döndük. Sabah 05:50 ila 09:30 arası 6.5 kilo balık almışız buda bize fazlasıyla yetti. Bütün Stresim gitti.
![]() ![]() ![]() ![]()
Erdoğan SIZARLAR İZMİR-BUCA 1962 B Rh + Bu mesaj en son " 24-05-2012 " tarihinde saat 15:10 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: fotoğraflar eklenmiştir. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık erdoğan abi resimlerinizi bekliyorum gelemesem de aklım hep sizdeydi. Afiyet olsun kısa sürede iyi balık almışsınız . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu volkanın daha fazla kaynamaya meczali kalmamıştı zaten. Patlama yapacağı belliydi.
Erdoğan abi uzun aradan sonra gelen bu başarılı av için çok sevindim. Anıldan resimleri yüklemesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada inşallah Sabri abiyi unutmamışsınızdır. Yoksa bir patlamada ondan gelecek. Ama onunki volkan patlamasından daha farklı olacaktır. Nükleer yani.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Allah daha iyilerine kavuştursun inşallah bizde resimlere bakıp avunuruz
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hepinizi tebrik ederim kısa bir sürede güzel bir av olmuş.
Anıl resimleri koyda gözümüz bayram etsin.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Erdoğan,evet güzel ve zamanında bir patlama yapmışsınız.son zamanlarda balık sabah ilk saatlerde çok güzel bir patlama yapıyor ve çok erken saatlerde kayboluyor.Bu günde aynı oldu.yarın saatlik hızlı bir ekşin yaptı sonrası nazlanmaya başladı.Fakat o yarım saat bize yetti.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ellerinize sağlık güzel bir ava imza atmışsınız şansınız bol iğneniz keskin olsun rastgele
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erken saatte merada olmamız çok iyi oldu fakat gider gitmez sanki ağzını açıp bizi bekleyen bir çok gopez vardı. Onlar olmasaydı iddia ediyorum 2-3 katı balıkla oradan dönerdik. Zokalı iğnelerimiz gopez yakalamayacak kadar büyük olduğu için rahatlıkla hamsiyi iğneden alabiliyorlar.
Gopezin dağılması için av şekli değiştirip yemsiz takımlarla denemeler yaptım fakat sonuç alamadım sanırım balık yumurtayı dökmeden adalar tarafında çapariye basmayacak.. Gopez dağıldıktan sonra aksiyon başladı ama fazla uzun sürmeden yine gopez denilen arkadaşımız bizi yalnız bırakmaya dayanamadı yine yüzeyledi altımızda adeta bir akvaryum varmış gibi gopezin yemlerimizi parçalamasını izledik ![]() Gopezden fırsat bulduğumuz sürelerde gerçekleştirdiğimiz av bu kadar sanırım bu sezon bizler için güzel geçicek umarım herhangi bir şanssızlık bize sezon kapattırmaz ![]() Daha iyilerinin sizlerle olmasını dilerim.. Saygı ve sevgilerimle..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erdoğan abi maşşallah diyorum
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler erdoğan abi afiyet olsun dahada güzelleri oltana dolsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun bir aradan sonra.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 15-09-2011 17:54 |
Uzun bi aradan sonra yine | leanardo30 | TATLI SU AVI | 5 | 23-08-2011 18:41 |
Uzun bir aradan sonra... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 26-06-2010 13:38 |
Uzun bir aradan sonra mercanlarla buluştuk. | ruchanului | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 08-05-2010 13:43 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |