![]() |
harika levrekler tebrikler
|
Süleyman abi mükemmel av ,tebrikler,inşallah bu sene daha büyüklerini yakalarsın.Rastgele...
|
sevgili nevzat. bizim buralar için henüz balık başlamış değil. ara sıra bu resimlere bakarak kendimi avutuyorum. dediğin gibi inşallah bu sene de böyle verimli geçer. benim aklımda ? işaretleri var. kış sezonu doğru dürüst balık alamadık, yapmadı. yaz sezonu ne olur bilemiyorum.
genel hava durumuna baktığımda türkiyenin her tarafında yağışlar varken buralar kuraklıktan yanıyor. öyle tahmin ediyorum ki bunun etkisini denizde de göreceğiz... inşallah yanılmış olurum. tüm rastgelsin üyelerine bol balıklı sezonlar diliyorum. RASTGELSİN. |
süleyman bey. çok güzel av olmuş.. tebrikler devamını diliyorum.. rastgelsin...:helal: :helal: :helal:
|
ismail abi bunlar geçen seneydi. kendimizi avutuyoruz bunlarla.
yeni haberleri senden bekliyoruz. |
Süleyman abi kuraklık konusuna kesinlikle katılıyorum, geçtiğimiz ay başlarında balık harici bi amaçla Aliağa'ya gittim,akşamüstü dönüşte plajlar sonu çay ağzını ,gelmişken en azından ortamı görüp o havayı teneffüs etmek amaçlı dolaşayım dedim.Plajların arka kısmı ,kuş cenneti olan yerin hemen hemen kurumuş olduğunu gördüm,zira bilirsin(kıştan çıktık)kışın yol kenarına kadar su olur ve oralarda ördekleri görürdük.Zamanında kırmızı kurt,yengeç...gibi balık yemi yatağı ve balık üreme bölgesi olan güzelim yerleri o halde görünce içim sızladı.Bence bu gibi özel yerleri ,doğal olarak bırakmalı ve korumalıyız.Bu kuraklığın balık avını etkilememesi dileklerimle...
|
Yüksel hocam selamlar. Kendi bilgisayarındaki resmin yolunu yazmışsın bu şekilde bizim resimi görme imkanımız yok.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şu başlıktan nasıl eklendiğine bakıp o şekilde denersen sanırım problem olmaz. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
buda benden olsun arkadaşlar |
Hocam maşallah harika levrekler bereketli olsun. Teknik konusunda bizi aydınlatırsan sevinirim.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
aliağa körfez kuzuları bunlar |
Saat 13:39. |