|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bu sene ilk kez bu kadar verimli idi deniz ve ben kendi (levrek) rekorum olan 3,950 kg'ı yenilemiş oldum bu gün 4,660 gr.
HERKEZE BOL ŞANS. Bu mesaj en son " 10-07-2006 " tarihinde saat 12:01 itibariyle sbasaran tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hey maşallah be abi, derya kuzusu diye buna diyorlar sanırım sende yakalamışsın kuzuyu abi bereketli olsun abi. Bol şans rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() abi ne yapmışın sen yaaaaaaaaaa......bunlar ne .......bizi nerelere götürüyon sen neler tutuyon oldumu bu şimdi aaaaaaaaaa
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hay maşşallaaaaaaaah süleyman abi naptın öyle yaw bacak gibi bacaaaaaaaak
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süper balıklar süleyman abi tebrik ederim çok iyi bir av olmuş tebrikler.
Bide abi ne cins malzeme kullandın ne şekil avlandın bi belirtirsen çok sevinirim zira belki bende denerim ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() SÜleyman Abİİİ Ben Kocaman LevreĞİ Sanirim Teknede GÖrsem Canavar Saniri
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Süleyman kardeş afiyet olsun.. tebrikler.. ya bana hiç nasip olmadı böyle iri levrek..
gerçi palaz felan yakaladımda.. iri kıyım rastlamadı... nereleden bulursunuz bu levrekleri kardeş??... bilerekmi yoksa tesadüf mü bu irilikteki balık.geldi oltana....hani bazı bölgelerde bahsederler.'''burada iri balık çıkar''' gibi...??? o tip kerterizlerin mi var... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Adaşşşşş,hani yeni moda terimlerle resmen "çüş oldum " vallahi.Tebrikler,ellerine sağlık
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() hepinize teşekkür ederim. nasip oldu da tuttum bunları.
avlanma sistemim ise "bırakma" diye tabir ettiğimiz sistem. küçük canlı balık. akşam güneş batıkktan sonra denize bırakıp sabah güneş doğunca topluyoruz. ben olması gerekenleri yapıyorum. gerisi NASİP. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi bunlar levreklikten çıkmış canavar olmuş.Bu ne bu kadar büyük.Afiyet bal şeker olsun tebrikler abi...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
04.03. aliağa raporu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 08-03-2007 07:35 |
Aliağa kuzuları.. | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 09-11-2006 20:50 |
Poyraz Ve AlİaĞa (bu Hafta) | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 17-07-2006 12:02 |
Poyraz Ve AlİaĞa | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 28-06-2006 07:10 |