RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   03.12.06 Yeni Şakran-Aliağa Raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2004)

levrek 07-12-2006 08:02

Selam arkadaşlar,
o eksikliği bende hissettim,lakin görev başında olduğumuz için ancak Cola ile susuzluğumuzu giderdik:D

Yırtık 26-12-2006 12:07

Merhaba Yeni şakranda Yol ustunde çanakkaleden izmir istikametine giderken sağ tarafta Petrol ofisi var oranın TOST ları ve şakran böğreği çok güzel :) Konu dışında ama tavsiye edrim ... :))
Bu arada Şakranda Kıyıdan Levrek tutlacak meralar varmı ?

CaTSiLeNcE 26-12-2006 12:57

Abi böyle matematik terimleri ile konuşunca aklıma hep kesir problemleri geliyor :D Bir kova balığın 1/4 ü yendikten sonra kalan 3/4 4 kişi arasında paylaşılacak.. her bir kişiye 20 balık düşerse, ilk başta kovada kaç tane mercan vardı :D Erol abi gerçekten bereketli bir av olmuş ellerine sağlık...

sbasaran 27-12-2006 07:57

benden izinsiz

sevgili erol... benim meralarımda benden izinsiz ve habersiz balık avlamak haaaa... sen kalk AFACANın oralardan yola çık ve taaaa adaların aralasına kadar git. olacak iş değil. burada -BORNOVALI- sizleri beklerken...
güzel av olmuş. ellerinize sağlık. afiyet olsun.
ama bir daha benden izinsin bu bölgede av "cıksss".

giritli 27-12-2006 11:09

Alıntı:

sbasaran tafarından gönderildi
sevgili erol... benim meralarımda benden izinsiz ve habersiz balık avlamak haaaa... sen kalk AFACANın oralardan yola çık ve taaaa adaların aralasına kadar git. olacak iş değil. burada -BORNOVALI- sizleri beklerken...
güzel av olmuş. ellerinize sağlık. afiyet olsun.
ama bir daha benden izinsin bu bölgede av "cıksss".

Süleyman abicim,allah nasip ederse ve de sizin yüksek izniniz olursa:D bayramsa sizin oralarda bir av partisi yapmaya niyetliyiz...İcazet var mı abi;) ...Saygılarımla...

sbasaran 27-12-2006 13:27

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Süleyman abicim,allah nasip ederse ve de sizin yüksek izniniz olursa:D bayramsa sizin oralarda bir av partisi yapmaya niyetliyiz...İcazet var mı abi;) ...Saygılarımla...

estağfurullah. ne demek icazet varmı onur?. galiba esprim anlaşılmadı. erolla şahsen tanışırız ve buralara geldiğinden haberimin olmadığını bahsetmeye çalışmıştım ama ...
tüm site üyeleri başım üstüne. inşallah tanışma fırsatımız olur. şimdiden rastgelsin.

giritli 27-12-2006 13:41

Alıntı:

sbasaran tafarından gönderildi
estağfurullah. ne demek icazet varmı onur?. galiba esprim anlaşılmadı. erolla şahsen tanışırız ve buralara geldiğinden haberimin olmadığını bahsetmeye çalışmıştım ama ...
tüm site üyeleri başım üstüne. inşallah tanışma fırsatımız olur. şimdiden rastgelsin.

Süleyman abicim sanırım benim espirimde anlaşılmadı...Tanışmayı ben de çok isterim abi...Saygılarımla...

levrek 27-12-2006 15:38

Tüh yakalandık,aslında oradan geçerken hiç aklımızda yok iken,bir balığa çıkalım demiştik:D ,Abi sen hazır da ol malüm havalarda soğudu,sırtıları hazırla,bir yeni yıl açılışı yaparız birlikte,sevgilerimle

Güven ÖZYELDAN 27-12-2006 15:43

wayyyyyyyyy bizden habersiz organizasyona ha çizerim ona göre abicim:D :D

katiti 27-12-2006 16:26

Erol Abicim valla çıkrığının dişlilerini sökerim baştan söyleyeyim :D :D :D...

Saat 13:34.