![]() |
Ankara'ya gidiyorum
Arkadaşlar sonunda işlemlerimi bitirdim. kurumumdan ilişiğimi kesmek üzere bugün Ankara'ya uçuyorum. Yarın kısmetse resmen emekli oluyorum ( Allah herkese nasip etsin ) ve sonrasında hanımında tayin işini halledip,eşyalarımı toparlayıp ver elini İzmir......Hadi hayırlısı......
SİZLERE KAVUŞMAYI, TANIŞMAYI, BİRLİKTE PLANLAR YAPMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. YÜZ YÜZE TANIŞMADIK AMA İÇİMDE SİZLERE KARŞI ACAYİP BİR SEVGİ OLUŞTU. :D LÜTFEN BAĞIŞLAYIN DUYGULARIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM; SİZLERİ SEVİYORUM:D |
hayırlı olsun,ilker herşey gönlünce olsun.
|
duyguların tek taraflı değil İlker abicim...:helal: :helal: :helal: :helal:
|
abi hayırlı olsun tez zamanda dönersin inşallahta, şöyle anlı şanlı bir avla karşılama töreni yaparız sana...:D :D :D
allah işlerini rast getirsin abi.. |
İlker Abicim gözün aydın ve hayırlısı olsun :). Artık sen de bir emeklisin...
|
emeklilik zor zenaat valla...hayırlısı olsun...
rastgelsin... |
İlker abicim hayırlısı olsun bizde seni seviyoruz hatta geldiğinde hava alanında kılıç kalkan ekibiyle karşılıycaz seni :D (mert hocam şu işe bir el atın kılıç kalkan yoksa zeybek falan ayarlayalım olmadı sen bi tango yaparsın)
|
İlker kardeşim hayırlı ve uğulu olsun emekliliğim başları biraz muallakta kalıyo gibi olursanda sonra alışacaksın selamlar.
|
Alıntı:
ayrıca balık tutkunu bir insan için emeklilik müthiş bir şey olsa gerek :)sanırım kurutacaksın buraları :D :helal: :helal: :helal: |
Çikulataları unutmuyosun, İlker amca
|
Saat 10:47. |