|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar sonunda işlemlerimi bitirdim. kurumumdan ilişiğimi kesmek üzere bugün Ankara'ya uçuyorum. Yarın kısmetse resmen emekli oluyorum ( Allah herkese nasip etsin ) ve sonrasında hanımında tayin işini halledip,eşyalarımı toparlayıp ver elini İzmir......Hadi hayırlısı......
SİZLERE KAVUŞMAYI, TANIŞMAYI, BİRLİKTE PLANLAR YAPMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. YÜZ YÜZE TANIŞMADIK AMA İÇİMDE SİZLERE KARŞI ACAYİP BİR SEVGİ OLUŞTU. ![]() SİZLERİ SEVİYORUM ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı olsun,ilker herşey gönlünce olsun.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() duyguların tek taraflı değil İlker abicim...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() abi hayırlı olsun tez zamanda dönersin inşallahta, şöyle anlı şanlı bir avla karşılama töreni yaparız sana...
![]() ![]() ![]() allah işlerini rast getirsin abi.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker Abicim gözün aydın ve hayırlısı olsun
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() emeklilik zor zenaat valla...hayırlısı olsun...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlker abicim hayırlısı olsun bizde seni seviyoruz hatta geldiğinde hava alanında kılıç kalkan ekibiyle karşılıycaz seni
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() İlker kardeşim hayırlı ve uğulu olsun emekliliğim başları biraz muallakta kalıyo gibi olursanda sonra alışacaksın selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ayrıca balık tutkunu bir insan için emeklilik müthiş bir şey olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sabah Baliğa Gidiyorum | iesencan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 09-08-2007 00:03 |
Sans dileyin baliga gidiyorum... | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 10-06-2007 23:37 |