RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Uzun aradan sonra stres attık (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11220)

Erdoğan sızarlar 23-05-2012 20:13

Uzun aradan sonra stres attık

Kaç haftadır çıkmayı düşünmeme rağmen bir türlü fırsat olmamıştı.Bu sabah saat 4 'te Anıl ile buluşup balığa çıkabildik.Avlak yerine vardığımızda saat 05:50 idi. Hemen oltalarımızı suyla buluşturduk.Ard ardına kolyozları almaya başladık .arada bir İstavrit geldi. Yarım saat sonra gopez basınca olta atmayı bırakıp gopezin gitmesini bekledik.20 dakika sonra tekrar Kolyozlar gelmeye başladı bu arada Anıl 2 tane iri uskumru kıstırdı. 1 adet 'te iri istavrit teknemizi şenlendirdi. Saat 10 gibi balık kesti bizde fazla beklemedik ve döndük. Sabah 05:50 ila 09:30 arası 6.5 kilo balık almışız buda bize fazlasıyla yetti. Bütün Stresim gitti.:) Daha iyileri sizin olması dileği ile....

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

dogukan1997 23-05-2012 20:47

Ellerinize sağlık erdoğan abi resimlerinizi bekliyorum gelemesem de aklım hep sizdeydi. Afiyet olsun kısa sürede iyi balık almışsınız . Sevgi ve saygılarımla rastgele .

Ahmet TARİH 24-05-2012 06:42

Bu volkanın daha fazla kaynamaya meczali kalmamıştı zaten. Patlama yapacağı belliydi.
Erdoğan abi uzun aradan sonra gelen bu başarılı av için çok sevindim. Anıldan resimleri yüklemesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada inşallah Sabri abiyi unutmamışsınızdır. Yoksa bir patlamada ondan gelecek. Ama onunki volkan patlamasından daha farklı olacaktır. Nükleer yani.

sabri güngör 24-05-2012 06:43

Allah daha iyilerine kavuştursun inşallah bizde resimlere bakıp avunuruz

ibrahimz35 24-05-2012 07:19

Hepinizi tebrik ederim kısa bir sürede güzel bir av olmuş.
Anıl resimleri koyda gözümüz bayram etsin.

kaptankarabulut 24-05-2012 11:22

Erdoğan,evet güzel ve zamanında bir patlama yapmışsınız.son zamanlarda balık sabah ilk saatlerde çok güzel bir patlama yapıyor ve çok erken saatlerde kayboluyor.Bu günde aynı oldu.yarın saatlik hızlı bir ekşin yaptı sonrası nazlanmaya başladı.Fakat o yarım saat bize yetti.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle...

serkan KSK 24-05-2012 13:26

ellerinize sağlık güzel bir ava imza atmışsınız şansınız bol iğneniz keskin olsun rastgele

Anıl ÜNALAN 24-05-2012 15:10

Erken saatte merada olmamız çok iyi oldu fakat gider gitmez sanki ağzını açıp bizi bekleyen bir çok gopez vardı. Onlar olmasaydı iddia ediyorum 2-3 katı balıkla oradan dönerdik. Zokalı iğnelerimiz gopez yakalamayacak kadar büyük olduğu için rahatlıkla hamsiyi iğneden alabiliyorlar.
Gopezin dağılması için av şekli değiştirip yemsiz takımlarla denemeler yaptım fakat sonuç alamadım sanırım balık yumurtayı dökmeden adalar tarafında çapariye basmayacak..
Gopez dağıldıktan sonra aksiyon başladı ama fazla uzun sürmeden yine gopez denilen arkadaşımız bizi yalnız bırakmaya dayanamadı yine yüzeyledi altımızda adeta bir akvaryum varmış gibi gopezin yemlerimizi parçalamasını izledik :)
Gopezden fırsat bulduğumuz sürelerde gerçekleştirdiğimiz av bu kadar sanırım bu sezon bizler için güzel geçicek umarım herhangi bir şanssızlık bize sezon kapattırmaz :)
Daha iyilerinin sizlerle olmasını dilerim..
Saygı ve sevgilerimle..

TUĞYAN 24-05-2012 15:57

Erdoğan abi maşşallah diyorum

orhan69 24-05-2012 16:15

tebrikler erdoğan abi afiyet olsun dahada güzelleri oltana dolsun

Erdoğan sızarlar 24-05-2012 16:29

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 123408)
Ellerinize sağlık erdoğan abi resimlerinizi bekliyorum gelemesem de aklım hep sizdeydi. Afiyet olsun kısa sürede iyi balık almışsınız . Sevgi ve saygılarımla rastgele .

Teşekkürler doğukan..

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 123425)
Bu volkanın daha fazla kaynamaya meczali kalmamıştı zaten. Patlama yapacağı belliydi.
Erdoğan abi uzun aradan sonra gelen bu başarılı av için çok sevindim. Anıldan resimleri yüklemesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada inşallah Sabri abiyi unutmamışsınızdır. Yoksa bir patlamada ondan gelecek. Ama onunki volkan patlamasından daha farklı olacaktır. Nükleer yani.

Tam patlama oldu Ahmet.. güzel stres attık. Sabri bu sıralar yoğun olduğundan onu alamadık.

Alıntı:

sabri güngör tafarından gönderildi (Mesaj 123426)

İhtiyar her zaman bekleriz. :)

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 123428)

Teşekkürler İbrahim

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 123437)
Erdoğan,evet güzel ve zamanında bir patlama yapmışsınız.son zamanlarda balık sabah ilk saatlerde çok güzel bir patlama yapıyor ve çok erken saatlerde kayboluyor.Bu günde aynı oldu.yarın saatlik hızlı bir ekşin yaptı sonrası nazlanmaya başladı.Fakat o yarım saat bize yetti.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle...

Kaptanım gözlerimiz seni çok aradı :)

Alıntı:

serkan KSK tafarından gönderildi (Mesaj 123442)
ellerinize sağlık güzel bir ava imza atmışsınız şansınız bol iğneniz keskin olsun rastgele

Teşekkürler Serkan

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 123448)
Erdoğan abi maşşallah diyorum

Sağolasın Tuğyan

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 123449)
tebrikler erdoğan abi afiyet olsun dahada güzelleri oltana dolsun

teşekkürler Orhan

drasty41_41 24-05-2012 16:46

Tebrikler Erdoğan afiyet olsun..

Anıl ÜNALAN 25-05-2012 08:46

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 123425)

Senin baskına dayanamadım bu sefer fotoğrafladım abi :) Telefonla da olsa kurtardık işi.
Fotoğraf makinasının ekranı bozuldu biran evvel servise vermem gerekiyor balık hızlı bizimde paylaşımları hızlandırmamız gerekiyor :)
Teşekkür ederim abi :)

Alıntı:

sabri güngör tafarından gönderildi (Mesaj 123426)

Nazar etme ne olur çalış seninde olur Sabri abi :D
Bekliyorum seni de ilk fırsatta kap muhtar abimi gidelim :) o kendini biliyo bugün ara yarın gelsin zate :D
Sağolasın abi :)

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 123428)

Teşekkür ediyorum İbrahim abi balık size de yakın haftasonu değerlendirebilirsiniz ;)
Sevgilerimle :)

sabri güngör 25-05-2012 11:44

Gelecem Anıl'ım gelecem ancak korkuyorum denizde canlı kalmayacak

Ahmet TARİH 25-05-2012 12:02

Balıklar müthişmiş gerçekten. Patlamaya değer valla.
Yanlız biz burdan patlarsak ne olacak bilemiyorum. Resim koysan bir türlü koymasan başka türlü Anılcım yaw.

Murat ÇAKMAKÇI 25-05-2012 12:20

Hey MAŞALLAH işte budur abicim :helal:Afiyet olsun

muratdogan 25-05-2012 15:39

Erdoğan abi tebrikler.
Ben düşünüyorum da gopezler omasa denizde balık kalmayacakmış.
Vallahi istavritte palamut gibi olmuş mübarek.
Daha güzel avlar'a...

muratdogan 25-05-2012 15:51

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 123445)
Erken saatte merada olmamız çok iyi oldu fakat gider gitmez sanki ağzını açıp bizi bekleyen bir çok gopez vardı. Onlar olmasaydı iddia ediyorum 2-3 katı balıkla oradan dönerdik. Zokalı iğnelerimiz gopez yakalamayacak kadar büyük olduğu için rahatlıkla hamsiyi iğneden alabiliyorlar.
Gopezin dağılması için av şekli değiştirip yemsiz takımlarla denemeler yaptım fakat sonuç alamadım sanırım balık yumurtayı dökmeden adalar tarafında çapariye basmayacak..
Gopez dağıldıktan sonra aksiyon başladı ama fazla uzun sürmeden yine gopez denilen arkadaşımız bizi yalnız bırakmaya dayanamadı yine yüzeyledi altımızda adeta bir akvaryum varmış gibi gopezin yemlerimizi parçalamasını izledik :)
Gopezden fırsat bulduğumuz sürelerde gerçekleştirdiğimiz av bu kadar sanırım bu sezon bizler için güzel geçicek umarım herhangi bir şanssızlık bize sezon kapattırmaz :)
Daha iyilerinin sizlerle olmasını dilerim..
Saygı ve sevgilerimle..

Anıl'cım senin show'larını unutmuş değilim fakat bu zaman da böyle bir av hakikaten şapka çıkarılcak birşey.
Sabah suyunun da sabahı olmuş bu av.
Sağlıcakla kal kardeşim...

Erdoğan sızarlar 25-05-2012 16:30

Alıntı:

sabri güngör tafarından gönderildi (Mesaj 123500)

Kardeşim sen gelde denizde balık kalmasın. :)

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 123501)
Yanlız biz burdan patlarsak ne olacak bilemiyorum. Resim koysan bir türlü koymasan başka türlü Anılcım yaw.

Her türlü patlamaya hazırım artık... :deli:

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 123503)
Hey MAŞALLAH işte budur abicim :helal:Afiyet olsun

Vay Murat'ım nerelerdesin sen.özledik...

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 123518)
Erdoğan abi tebrikler.
Ben düşünüyorum da gopezler omasa denizde balık kalmayacakmış.
Vallahi istavritte palamut gibi olmuş mübarek.
Daha güzel avlar'a...

Valla Murat çok uzun zamandır böyle keyifli av yapmamıştım. Ya birde Sabri olsaydı . İşte o zaman kuruturduk denizi.. :P:D

hus213 28-05-2012 15:33

Anıl kardeşime göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.ve gözlerinden öperim.En kısa zamanda birlikte olmak ümidi ile.

Anıl ÜNALAN 28-05-2012 22:42

Alıntı:

sabri güngör tafarından gönderildi (Mesaj 123500)

Sen gelde abi canlı kalır yaa merak etme :) bu kadar çalışmak iyi değil zaten yaşında geçti bi ayağın çukurda sayılır gel bi dinlen, soluklan :) hem bakarsın balıkta yakalarız :D
Görüşmek üzere abi bekleniyorsun..

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 123501)

Genelde fotoğraf fırsatım olmuyor be Ahmet abi ama bundan sonra avlarımda fotoğraf olacak gibi gözüküyor umarım sezon aynı başlarda gösterdiği belirtilerle devam eder..

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 123519)
Anıl'cım senin show'larını unutmuş değilim fakat bu zaman da böyle bir av hakikaten şapka çıkarılcak birşey.
Sabah suyunun da sabahı olmuş bu av.
Sağlıcakla kal kardeşim...

Teşekkür ediyorum Murat abi umarım başladığı gibi devam eder, yakın sayılırız bir gün beraberde olta atalım :)

MAVİ FENER 29-05-2012 08:05

En sevdiğim balıklar arasında Uskumru ve kolyos gelir....
Kömür ızgarasında bol limonlu pişirildimi tadına doyum olmaz....
Paylaşım için teşekkürler...

hus213 31-05-2012 21:54

Erdoğan bey geç olarak siteye girdiğimden yapmış olduğunuz avı anca gördüm.Paylaşımınız için teşekkürler Anıl ilede en yakın zamanda tanışacağız inşallah.

MAVİ FENER 31-05-2012 23:03

Erdoğan;
kutlarım...az ve öz balık yakalamışsınız...Kolyosları bana gönder . onları çok güzel bir kömür ızgarası yapayım...Paylaşım için teşekkürler...
:helal:

night fisher 15-07-2012 20:59

balıklar koç gibi maşallah,resimlere bakarak bana uskumru gibi geldiler,kolyozun gözleri daha büyük ve gövdesi biraz daha tombul olur ama yanılıyoda olabilirim.

Raif Yelkenci 16-07-2012 19:24

Maşallah güzel av olmuş sizi ve Anıl kaptanı tebrik ederim.

sakkucuk 16-07-2012 23:20

Ellerinize sağlık, güzel av olmuş. Belki yeri değil ama merakımı yenmem lazım. Ben gopezi pek bilmiyorum. Neden balıkçıların hoşlanmadığı bir balık bu? Lezzeti mi yok? Gopeze denk gelen pek avlamak istemiyor sanki..

hus213 17-07-2012 08:52

Anıl ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş afiyet bal şeker olsun da hani senin araman bu kadarcıkmıydı insan Hüseyin amca hazırlan seni almaya geliyorum der bizde seviniriz.Öpüyorum seni. Rasgele.

MAVİ FENER 17-07-2012 22:50

Erdoğan,Anıl;
Çok iyi bir av olmuş...Kutlarım.....
İstavrit,Hormonlu Kolyoslar, uskumru, ...daha ne olsunki....Çok güzel bir ızgara......yemede yanında yat....

Saat 10:45.