![]() |
26.11.2007 antalya
bu sizlerle paylaştığım ilk raporum ve mehmet ile can'a bana bu zevkli geceyi yaşattıkları ve arkadaşlıkları için minnettarım
her şey için çok teşekkür ediyorum sevgili mehmet ve can yaklaşık iki aydır sanal alemdeki muhabbeti reel hayata geçirmeye çalışıyoruz ama mehmet işlerinden dolayı fırsat bulup bana mırmır yakalatamadı (söz vermişti ) en sonunda o gün geldi çattı yer:lara av zamanı:21:00 – 02:00 kullanılan takım:klasik 3'lü dip oltası av hikayesi:sabah saatlerinde sevgili mehmet' le msn de yazışmaya başladık fakat bir tuhaflık vardı beni sürekli soru yağmuruna tutuyordu kamışların modeli, makineler, misinalar bu adam bu kadar yoğunluğun arasında bu kadar zaman ayırıp bu soruları soruyor vardı bir şeyler mehmet işlerinden fırsat bulup çıkamıyor meğerse o gün bugünmüş. akşam gidiyoruz dedi saat 20:45 te buluşuyoruz dedi ben buluşma yerine heyecandan 20:15 de geldim:) bu balık kıtlığında mırmır bir rüyaydı bu uyanmak istemediğim kendime geldiğimde oltanın ucunda amansız kafa darbeleri işte olmuştu şeytanın bacağı kırılmıştı bi kere artık kim tutar beni:D :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] not: pet şişe 1,5 litreliktir yanlış anlaşılma olmasın:D :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
koray mırmır avı zevkli olur güzel balıklar afiyet olsun rastgele
|
Koray abi maşallah yemeklik balık çıkmış. Tebrik ederim
|
Koray mır mır avı gerçektende en sevdiğim avlardandır ,keyfine doyum olmaz.Bizimle paylaştığın ilk balık avı raporunun mır mır ile olması çok güzel,her avının bereketli olması dileklerimle.
|
Maşallah devamının olması dileğiyle tebrikler.
|
çok güzel :helal:
tebrikler.. devamı gelir umarım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim ilgine |
Alıntı:
|
koray, çok güzel mırmır balıkları yakalamışsın..tebrik ederim. ben daha hiç mırmır yakalayamadım..avı çok zevkli oluyormuş.. inşallah birgün nasiblenirim..
rastgelsin... |
Alıntı:
|
koray maşallah pacoz mırmırı bulmuşsun tebrikler, güzel av olmuş. rastgele.
|
arkadaşım eline sağlık çokgüzel bereketli bir av olmuş ben ant boğazkentte 7 ay kalıyorum böyle av görmedim av bölgesi verirsen sevinirim hoşçakal
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim çok güzeller,yarın akşam bizde oparosyona çıkacagız bakalım ne olacak:helal:
|
Koraycım tebrikler geyet güzel gitmiş gece avı herhalde balon gece oltaya gelmiyor vukaat olmadığına göre afiyet olsun selamlar.
|
Alıntı:
akşam için hayırlı başarılar |
Alıntı:
|
guzek cok cok cok guzel valla devamını dılerım
|
Saat 23:59. |