|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() bu sizlerle paylaştığım ilk raporum ve mehmet ile can'a bana bu zevkli geceyi yaşattıkları ve arkadaşlıkları için minnettarım
her şey için çok teşekkür ediyorum sevgili mehmet ve can yaklaşık iki aydır sanal alemdeki muhabbeti reel hayata geçirmeye çalışıyoruz ama mehmet işlerinden dolayı fırsat bulup bana mırmır yakalatamadı (söz vermişti ) en sonunda o gün geldi çattı yer:lara av zamanı:21:00 – 02:00 kullanılan takım:klasik 3'lü dip oltası av hikayesi:sabah saatlerinde sevgili mehmet' le msn de yazışmaya başladık fakat bir tuhaflık vardı beni sürekli soru yağmuruna tutuyordu kamışların modeli, makineler, misinalar bu adam bu kadar yoğunluğun arasında bu kadar zaman ayırıp bu soruları soruyor vardı bir şeyler mehmet işlerinden fırsat bulup çıkamıyor meğerse o gün bugünmüş. akşam gidiyoruz dedi saat 20:45 te buluşuyoruz dedi ben buluşma yerine heyecandan 20:15 de geldim ![]() ![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] not: pet şişe 1,5 litreliktir yanlış anlaşılma olmasın ![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya - Sarısu | 7meric | TATLI SU AVI | 16 | 05-08-2010 19:18 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
Antalya Mırmır Avı 31-10-2007 | covanny | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 07-11-2007 23:59 |
16/09/2007 Antalya Melanur Avı | covanny | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 16-10-2007 18:55 |