RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zeytineli levrek avımız (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7675)

Kamil ESEN 29-05-2010 15:45

Zeytineli levrek avımız

Birkaç haftadır zeytineli türküsü söyler olmuştuk.Gidermiyiz? Gideriz dedik.:D
Apdullah abim,Mutlu kardeşim ve ben..
Yemlerimizi Liman yemcisi Tufan kardeşimizden tedarik ettik ve Güzelbahçe Limanda Süleyman abime uğrayalım dedik.Kendi denizdeymiş.Birazdan çıkacaz dedi.Bekledik geldi.Sağolsun daha dönüş yolunda çayları demlemiş bile.Tam sohbetin koyu yerinde İrfan Avcı abimde telefonla bize katıldı.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Biraz hal hatır sordktan sonra doğru Zeytineline.

Büyük çabalara rağmen paşa teama inat burdan paşasız dönmeyecez dedik illaki paşamızı tuttuk.:P:P

Küçük paşacıkları da suya iade ettik.

Sabah levreklerimiz de bizi boş çevirmediler.Levrek avını bana öğreten sevgili Çimentepeli Muzaffer abime burdan tekrar teşekkür ediyorum..

Avlağımızı da bulduğumuzdan çok daha temiz bir şekilde bırakıp döndük..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/

Hava çok güzeldi.Keyifler çok süperdi.Ortam da güzel olunca kırdık geçtik ortalığı.Bilenler bilir gırgırın bini bir kuruş:D

Daha güzel ve keyifli avlar sizin olsun.Rastgelsin...

The Lunatic 29-05-2010 16:17

Tebrikler Kamil Abi. Levreklari sahteyle mi tuttunuz yoksa yemle mi?

Doğan ÖZCAN 29-05-2010 17:06

:helal::helal::helal: Tebrikler kamil abi....Maşallah diyorum PAŞA TEAM e nisbet olsun diye paşayı çekmişsiniz... Abi böyle güzel görüntüleri sevdiğimiz insanlardan görmek çok güzel... İnşallah bir araya gelelim de bir gün beraber gidelim ....Menemenler benden :D:D:D... Tüm ekibi kutluyorum.... Keşke şöyle bir kaç tanede video olsaydı iyice şenlenirdik.... sağlıkla kal kamil abicim kendine iyi bak afiyet şeker olsun:helal::helal::helal:
:cool::cool::cool:

Taygun KOCABIYIK 29-05-2010 17:15

Kamil hocam harika av olmuş.
Seninle birlikteyken gırgır şamata balıklara 10 çeker gerçi :D
Tebrik ederim

kaptankarabulut 29-05-2010 18:57

Vay vay Kamil hocam,çok güzel bir av ve çok güzel bir gün geçirdiğiniz anlatımınızdaki her kelimeden belli oluyor.Neşeniz ve avınız her daim bol olsun.

Anıl ÜNALAN 29-05-2010 18:57

Tebrikler hocam birkaç günlük suskunluğunun sebebi demek buymuş :)
Çok güzel av olmuş iştahım kabardı doğrusu :)

aacaipman 29-05-2010 19:17

paylasim icin tesekkurler,en guzel nispeti bence bir baslikta sirkuler ile ilgili yazismalar yapan birine pa$aciklari salarak vermissiniz,iste biz amator balik avcilari dogaya ve denize nasil saygi duyuyoruzu bu takdir edilecek ornekle gostermissiniz...
bu arada Suleyman Abinin cayini ove ove bitiremediniz :) her ne kadar cay icmesemde,icicem kaptanimin cayini ;) sevgiler herkese

harpoon2 29-05-2010 20:07

çok güzel bir gün geçirmişsiniz ama levrekler sanki biraz küçük gibi sirküler dışı galiba.

paşalı 29-05-2010 21:39

Kutlarım tüm ekibi ve seni Kamil kardeşim .Afiyet olsun.

yenal45 30-05-2010 11:05

tebrikler kamil hoca güzel bir av olmuş inşallah dağa güzel avlar nasibin olur hadi rastgelsin:helal::helal:

adolomorola 30-05-2010 11:18

Güzel bir gün geçirmişsiniz yine Kamil hocam
Levreklerde çıtır çıtır tazeçik afiyet bal şeker olsun...;)

Hasan BALIKÇI 30-05-2010 15:01

:helal::helal::helal::helal::helal:
kamil biladerim sen memur ben işçi biz seninle kolay kolay denk gelemeyiz.keşke denk gelebilsek :(senden daha fazla ben aynı yerde balık tutmayı istiyorum ama ne yazık olmuyor olmuyor olmuyor.ama emekli olayım aha buraya yazıyorum aradığın an sizleyim ister tatlı su ister deniz benim için sizlerle olunca fark etmez.;)

kamil biladerim hani sen demişsinyaPAŞA TEAM a inat diye ama inan hiç ama hiç gücüme gitmiyor bilakis beni takip edenler beni sevenler balıksız dönmüyorya beni ençok bu mutlu ediyor.:)bunu ben içimden gelerek söylüyorum herkes PAŞA TEAM dan fazla balık tutsun mutlu olmayan PAŞA TEAM üyesi varsa ben o kişiyi aramızda tutmam ;)bizim için balık ikinci planda balık olursada o gün pasta kaymaklı olur :D

tekrar herkesi kutlarım daha iyileride sizlerle olsun :helal:

kaptankarabulut 30-05-2010 19:39

Alıntı:

aacaipman tafarından gönderildi (Mesaj 85683)
paylasim icin tesekkurler,en guzel nispeti bence bir baslikta sirkuler ile ilgili yazismalar yapan birine pa$aciklari salarak vermissiniz,iste biz amator balik avcilari dogaya ve denize nasil saygi duyuyoruzu bu takdir edilecek ornekle gostermissiniz...
bu arada Suleyman Abinin cayini ove ove bitiremediniz :) her ne kadar cay icmesemde,icicem kaptanimin cayini ;) sevgiler herkese

Volkan kardeşim beklerim mutlaka sizleride.Bu arada bu msj aracılığıyla bir duyuru yapmak istiyorum.Benim telefonum imzamın altında mevcut, tüm RASTGELSİN dostları yolunuz GÜZELBAHCE'ye düşerse mutlaka bir çayımı içmeye beklerim.

Denizkızı35 30-05-2010 21:37

Kamil hocam tebrikler cok güzel bir av olmuş sadece sizlerin hoş sohbetiniz için orada olmak isterdik

-Yakamoz- 30-05-2010 22:28

Tebrikler güzel bir av güzel kareler güzel paylaşım devamının gelmesi dileğimle

Adem VARDARCIK 30-05-2010 22:29

Kamil bey tebrik ederim keyifli bir gün , nefis bir av olmuş.Levrek leri hangi takım ve yem ile aldığınızı öğrenebilirmiyiz ??
Esen kalın.

Necati ARAT 31-05-2010 11:47

Kamil hocam Ellerinize sağlık..
Güzel bir gün geçirmişsiniz..
Eeeee Paşayıda hakketmişsiniz..
Daha ne denir ki ??
Fotolar her şeyi anlatıyor..

Paylaşım için teşekkürler..

Necati ARAT 31-05-2010 11:50

Alıntı:

harpoon2 tafarından gönderildi (Mesaj 85687)
çok güzel bir gün geçirmişsiniz ama levrekler sanki biraz küçük gibi sirküler dışı galiba.

Yurtsever kardeşim Levrek balığının yasal boy limiti 18 cm ..
(%5küçük boylara izin de verilebilir)

Günlük avanabilinecek limit ise toplamda 5 kg geçemez..

Selamlar..

Kamil ESEN 31-05-2010 12:26

Cevap yazıp avımızın neşesini paylaşan tüm dostlarıma teşekkürler.
Ayrıca Paşa teama söz atarken,tamamen gırgır amaçlı olduğunu belirtmek isterim.Çünkü bendede paşa team forması var ve onlarla birlikte av yaparken giyeceğim;)

Kamil ESEN 31-05-2010 12:29

Balıkların nasıl tutulduğunu soran arkadaşlarım:Levrekleri kurşunsuz olta ile sabah erken saatte tuttuk.Boylarıda en az 25 cm cıvarındaydı.Ama fotoğrafta nasıl görünüyor bilmem.Küçük görünüyorsada daha irileri sizin olsun inşallah diyebilirim ancak.Rastgelsin..

Raif Yelkenci 31-05-2010 19:49

Tebrikler Kamil levrekler harika paylaşım için sağol.

brkknc 03-06-2010 07:04

Kamil abi elinize sağlık balıkların maaşallahı var, hayırlı günler dilerim..

Kamil ESEN 03-06-2010 10:34

Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Daha güzelleri sizin olsun.Rastgelsin..

iboarmutlu 03-06-2010 12:04

kamil bey balıklar cok guzel avlarınız her daım bereketlı olsun.levrekleri kıyıdanmı tuttunuz olta ve yem tarıfını bıraz açarsanız memnun oluruz rastgele

alpargun35 03-06-2010 12:11

Kamil bey tebrikler, güzel av olmuş ,afiyet olsun , rica etsem bu levreklerin hangi yöntemle ve yemle , yakalandığı konusunda , bizlere bir bilgilendirme yapabilirmisiniz ?

Kamil ESEN 03-06-2010 13:13

Alıntı:

alpargun35 tafarından gönderildi (Mesaj 86045)
Kamil bey tebrikler, güzel av olmuş ,afiyet olsun , rica etsem bu levreklerin hangi yöntemle ve yemle , yakalandığı konusunda , bizlere bir bilgilendirme yapabilirmisiniz ?

Bir önceki sayfada yazmıştım aslında. kurşunsuz olta ve 025 misina ile kıyıdan tuttuk.yem bazen kalamar bazende çiflik yemi kullanıyorum..Ama illaki sabah gün doğmadan yada gün batarken;)

Yağız DEMİR 03-06-2010 19:47

KAMİL abiii guzel bır gun ve av olmus ama o balıkların arasında bır sey eksık :D:D:D
HANİ ABİ MIRMIRRRR :D:D:D:D

armagan91 02-07-2010 09:26

ben yeni bir üyeyim.burdan bütün balık tutkunlarına selamlar gönderiyorum.levrekler çok güzel gercekten harika bir av yapmıssınız.dün aksam bizde eşkina avına gitik iri bir kaya barbunuyla 20cm civarında bir eşkina aldık.bu aksam balık yok hadi toplanalım derken 1.5 kg civarında bir levrek çektim.gerçekten cok heyecanlıydı.ilk kez bir levrek yakaladım.ancak rüyalarımda yakalıyordum önceden.hayellerimi süslüyordu desem yalan olmaz :)) en sonunda nasip oldu.paylaşmak istedim yeni bir üye olarak.biz burda yaz aylarında çok güzel eşkinalar avlıyoruz.olta yem ve yer paylaşımlarında arkadaşlara yardımcı olabılırım.sevgiyle kalın RASTGELE...

Necati ARAT 02-07-2010 10:33

Alıntı:

armagan91 tafarından gönderildi (Mesaj 88625)
ben yeni bir üyeyim.burdan bütün balık tutkunlarına selamlar gönderiyorum.levrekler çok güzel gercekten harika bir av yapmıssınız.dün aksam bizde eşkina avına gitik iri bir kaya barbunuyla 20cm civarında bir eşkina aldık.bu aksam balık yok hadi toplanalım derken 1.5 kg civarında bir levrek çektim.gerçekten cok heyecanlıydı.ilk kez bir levrek yakaladım.ancak rüyalarımda yakalıyordum önceden.hayellerimi süslüyordu desem yalan olmaz :)) en sonunda nasip oldu.paylaşmak istedim yeni bir üye olarak.biz burda yaz aylarında çok güzel eşkinalar avlıyoruz.olta yem ve yer paylaşımlarında arkadaşlara yardımcı olabılırım.sevgiyle kalın RASTGELE...

Aramıza hoş geldiniz..
avlarınız daim olsun..
İmza ayarlarınızı tamamlarsanız szi daha iyi tanımışoluruz..
(ad soyad memleket doğumyılı ve kan grubu)

Tuncay GÜNAY 02-07-2010 11:16

Tebrikler kamil abi sayende gözümüz gönlümüz açıldı levrekleri paşayı görünce biz alışık olmadığımızdan böyle güzel resimlere bakakaldık işte öyle (ben kopesten başka balık bilmem de) :d:d:d:d
avınız daimbereketli ve böyle neşeli olsun

haluk deniz 03-07-2010 21:17

Kamil güzel bir av günlüğü Dostluğunuz çok güzel fırsat bulursam süleyman kardeşimizin çayını bende içmek istiyorum.
Aviniz bereketli olsun:helal:

İrfanavcı 04-07-2010 13:26

Kamil hocam avlarınızın devamını dilerim,levrekler çok güzel,
afiyet olsun paylaşım için teşekkürler.

ejder_balikci 04-07-2010 21:20

Tüm ekibi kutlarımçok güzel bi av olmuş ayrıca paylaşım için teşekkürler.

ukg79 05-07-2010 09:08

tebrikler hocam sizede buyakışır emeğinize sağlık:helal::helal::helal::helal::helal:

Saat 08:53.