RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Sinarit'i tekneye aldık ama akya'yı malesef tekneye alamadık :( (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10618)

ayhanusta_45 24-02-2012 23:41

Sinarit'i tekneye aldık ama akya'yı malesef tekneye alamadık :(

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam dostlar egzozcu Nihat abi ile 19.02.2012'de sabah 08:30 'da manisadan yola çıktık amacımız yemli avlanmaktı ama yemcilerde işe yarayacak yem yoktu şoklanmış teke ve 10-15 parça ıskarta sülünesten başka yem bulamadık, saat 10 civarı ancak avlak yerimize vardık sabah suyunu kaçırmıştık ve beklediğimiz gibi saat 11:30'a kadar elimiz bomboş bekledik o sırada nihat abim namaz kılmak için abdest almaya başladı bende rolantide yeni avlak yeri bakıyordum hazır tin tin giderken alel acele bir sırtı takımı bağlayayyımda rolanti gidişimiz boşa geçmesin dedim :) sahteyi suya bıraktım yaklaşık 60 metre misine saldım,200 metre gitmeden kamışta bir darbe oldu bu sırada nihat abim namazı bitirmişti aldı aldı nihat abi dedim balığa doğru geri geri tara tekneyi dedim nihat abi oltanın ucunu çok iyi takibederek balığın yüklenip takımı koparmasını engelledi sağolsun veee sonuç 1.800 grm sinarit teknede! hadi dedim nihat abi al kamışı bu sorti senin için olsun aynı sahil kenarından geriye sortiye başladık sinariti aldığımız bölgede bir daha patlatmazmı yine tekneyi geri geri taradık balığa doru , aman allahım O'da ne ? hemen hemen 70 cm civarı akyayla karşı karşıya kaldık tabii böyle birşeye hiçte hazırlıklı değildik makara ip misinaydı ama fırdöndüden aşağısı 0.40 mm misina olduğu için ve teknede kepçemizde olmadığından şaşkın bakışlarla akya'mısı denize geri iade etmek zorunda kaldık sanırım tecrübe sahibi olduk birdaha böyle bir hata yapacağımızı sanmıyorum :) saygılar bol şanslar tüm dostlara rastgele...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

muratdogan 24-02-2012 23:57

Ayhan bey tebrikler.
Balığın kralını tutmuşsunuz ve bizlerle paylaştığınız için de emeğinize sağlık.

Tuncay GÜNAY 25-02-2012 00:26

tebrikler ayhan usta balık çok yakışıklı maşallah. afiyet şeker olsun iğneniz daima keskin avlarınız bereketli olsun. aramıza katılmış olmanız bizi mutlu etti imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.

avlar 25-02-2012 06:42

Ayhan usta paylaşımınız için teşekkürler.Çok güzel bir av olmuş devamını diliyorum,rastgelsin.

ibrahimz35 25-02-2012 08:51

Ayhan abi, Allah Nihat abinin dualarını kabul etmiş.
Maşallah çok güzel bir av olmuş, nasipte tek balık varmış.
Hiç olmazsa bu size bir ders olmuştur, bir daki sefere dört dörtlük hazırlanıp daha güzel bir av gerçekleştirirsiniz.

MAVİ FENER 25-02-2012 12:24

Ayhan Usta; balığı götürmüşsünüz....afiyet şeker, bal olsun...kutlarım....uzunluğu 40cm.varmıdır..?

ferhat ataalp 25-02-2012 13:40

Ayhan usta güzel bir av olmuş elinize sağlık bereketli olsun

dogukan1997 25-02-2012 18:25

ellerine sağlık abi inşallah bir daha denk gelir ve tekneye çıkartırsınız sizde mutlu olursunuz ve paylaşıp bizde görünce sevinir mutlu oluruz .... rastgele

ferdi demir 26-02-2012 11:34

Ayhan usta güzel bi av olmuş, paylaşımınız için teşekkürler.

ayhanusta_45 26-02-2012 23:38

hepiniz çok saolun dostlar allah sizlere daha iyi trofeler nasibetsin inşallah, şansınız bol muhabbetiniz daim olsun saygılarımla... ( bu arada sayın kaptanım boyunu ölçmedim 40 cm'den fazlamı eksikmi bilemiyorum ama yanındaki pet şişe 1,5 litrelikti o şişeden 10-12 cm daha uzundu balığın boyu aslında hesap ortada :) )

Saat 21:43.