|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam dostlar egzozcu Nihat abi ile 19.02.2012'de sabah 08:30 'da manisadan yola çıktık amacımız yemli avlanmaktı ama yemcilerde işe yarayacak yem yoktu şoklanmış teke ve 10-15 parça ıskarta sülünesten başka yem bulamadık, saat 10 civarı ancak avlak yerimize vardık sabah suyunu kaçırmıştık ve beklediğimiz gibi saat 11:30'a kadar elimiz bomboş bekledik o sırada nihat abim namaz kılmak için abdest almaya başladı bende rolantide yeni avlak yeri bakıyordum hazır tin tin giderken alel acele bir sırtı takımı bağlayayyımda rolanti gidişimiz boşa geçmesin dedim ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
17.10.1969 MANİSA/merkez A rh + Selam Sevgili Dostlar,Aranıza katılmaktan Büyük mutluluk duyacağım,Bu gibi sitelerde amacın resim veya video paylaşımı değil Dostluğun paylaşımı yapıldığı Bilinciyle , iyi bir aile olacağımızı Temenni ediyorum,Bütün Doğa ve Balık avı tutkunlarına rastgele diyorum... ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-02-2012 " tarihinde saat 08:47 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ayhan bey tebrikler.
Balığın kralını tutmuşsunuz ve bizlerle paylaştığınız için de emeğinize sağlık. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler ayhan usta balık çok yakışıklı maşallah. afiyet şeker olsun iğneniz daima keskin avlarınız bereketli olsun. aramıza katılmış olmanız bizi mutlu etti imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ayhan usta paylaşımınız için teşekkürler.Çok güzel bir av olmuş devamını diliyorum,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ayhan abi, Allah Nihat abinin dualarını kabul etmiş.
Maşallah çok güzel bir av olmuş, nasipte tek balık varmış. Hiç olmazsa bu size bir ders olmuştur, bir daki sefere dört dörtlük hazırlanıp daha güzel bir av gerçekleştirirsiniz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ayhan Usta; balığı götürmüşsünüz....afiyet şeker, bal olsun...kutlarım....uzunluğu 40cm.varmıdır..?
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ayhan usta güzel bir av olmuş elinize sağlık bereketli olsun
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerine sağlık abi inşallah bir daha denk gelir ve tekneye çıkartırsınız sizde mutlu olursunuz ve paylaşıp bizde görünce sevinir mutlu oluruz .... rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ayhan usta güzel bi av olmuş, paylaşımınız için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hepiniz çok saolun dostlar allah sizlere daha iyi trofeler nasibetsin inşallah, şansınız bol muhabbetiniz daim olsun saygılarımla... ( bu arada sayın kaptanım boyunu ölçmedim 40 cm'den fazlamı eksikmi bilemiyorum ama yanındaki pet şişe 1,5 litrelikti o şişeden 10-12 cm daha uzundu balığın boyu aslında hesap ortada
![]()
17.10.1969 MANİSA/merkez A rh + Selam Sevgili Dostlar,Aranıza katılmaktan Büyük mutluluk duyacağım,Bu gibi sitelerde amacın resim veya video paylaşımı değil Dostluğun paylaşımı yapıldığı Bilinciyle , iyi bir aile olacağımızı Temenni ediyorum,Bütün Doğa ve Balık avı tutkunlarına rastgele diyorum... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cannon DownRigger'ın tekneye montajı | akadir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 20-05-2010 18:07 |
Nihayet tekneye çıkacağım | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 21-09-2008 15:12 |
polyester tekneye yapışan kekomoz temizliği | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 02-11-2007 16:11 |
tekneye merhaba | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 03-10-2007 21:29 |
hayalim bu işte?tekneye atlayan balıklar:) | yasinbil42 | Videolar | 15 | 29-08-2007 22:21 |