![]() |
Eşkina taşı
rauf amca ne zamandır atacam atamadım kusuruma bakma...aslında bir ara pc ye yükledim pek net olmadığı için koymamıştım resimi...şimdi ali hocamın sitesinden bir resim koyuyorum...taşlarıda balıklarıda hep başkalarına dağıtıyorum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] birde bişey daha söyleyecem...bu taş denilen maddenin taş olmadığına inanıyorum...sebebine gelince ufak eşkinalarda bu taş mercimek tanesi büyüklüğünde iken kiloluklarda ve kilo üzeri balıklarda bir elin serçe parmak tırnağıyla işaret parmağımın tırnağı büyüklüğünde olabiliyor... büyüklüklerinin daha net anlaşılacağı bir resim atacam rauf amca...saygılarımla |
Bu taş balığın neresinde bulunuyor.?
|
çok ilginç...ilk defa duyuyor, görüyorum.. diğer fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu taşlardan yüzük olurmu acaba.:) bende ilk defa duydum emeğinize sağlık
|
Böylesine enteresan bir konuyu buraya taşıyıp, paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler. RASTGELSİN
|
Bu taşları, böbrek taşı dökmek isteyenler limon suyuyla eritip içerek kullanıyorlar.Böbrek taşlarını döktüğü söyleniyor.Bu taşların ticareti de yapılıyor.
|
Saat 14:33. |