|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() rauf amca ne zamandır atacam atamadım kusuruma bakma...aslında bir ara pc ye yükledim pek net olmadığı için koymamıştım resimi...şimdi ali hocamın sitesinden bir resim koyuyorum...taşlarıda balıklarıda hep başkalarına dağıtıyorum...
![]() birde bişey daha söyleyecem...bu taş denilen maddenin taş olmadığına inanıyorum...sebebine gelince ufak eşkinalarda bu taş mercimek tanesi büyüklüğünde iken kiloluklarda ve kilo üzeri balıklarda bir elin serçe parmak tırnağıyla işaret parmağımın tırnağı büyüklüğünde olabiliyor... büyüklüklerinin daha net anlaşılacağı bir resim atacam rauf amca...saygılarımla
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu taş balığın neresinde bulunuyor.?
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok ilginç...ilk defa duyuyor, görüyorum.. diğer fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi kafasının iki yanında diye biliyorum (görmüşlüğüm yok okuduğum bilgiler bu yönde)
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Mehmetcim bu taş dediğimiz şey aslında tabiki taş değil memer beyazlığında ve sert sayılır gözlerin hemen arkasında damak bölgesinde bulunur balık geliştikce bunlarda büyür bu taşlar eşkine ve minakoptada bulunur sayısal olarak iki tanedir.selamlar
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Bu taşlar balığın kafasında tam gözlerinin arkasında birer adettir.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() bu taşlardan yüzük olurmu acaba.
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Böylesine enteresan bir konuyu buraya taşıyıp, paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu taşları, böbrek taşı dökmek isteyenler limon suyuyla eritip içerek kullanıyorlar.Böbrek taşlarını döktüğü söyleniyor.Bu taşların ticareti de yapılıyor.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
eşkina | ilhanmania | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 14-09-2008 10:29 |
eşkina | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 24-11-2007 13:57 |
Safra kesesi taşı | baskan | SAĞLIK | 14 | 23-11-2007 21:41 |
Eşkina avı | gizer | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 28-08-2006 20:02 |