RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   kendimi tanıtayım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4328)

balıkcı omer 21-01-2008 19:51

kendimi tanıtayım

1960 samsun doğumluyum evliyim iki oğlum vardı sizlere ömür büyük oğlumuzu kaybettik onu bize veren allah alanda allah kaderimizde bunu yaşamak varmış sizleri üzmek için değil beni daha iyi tanımanız için yazıyorum özel bir şirkette makam şöförlüğü yapıyorum yeni emekli oldum ama işime devam ediyorum çocukluk yıllarından beri balık tutarım babadan oğula yani uzun yıllar denizde tekne ile balıkcılık yaptık hem denizde hemde tatlısuda ağ serdik ve topladık nevarki onca balık tutmamıza rağmen kıyıdan olta ile tutmanın zevkini vermediği içi bıraktım şimdi samsun ve çevresinde bulunan avlaklarda özellikle sazan tatlısu levreği yayın çapak turna kefal sudak gökkuşağı ala balığı istarvit çinekop zargana ve diğer çeşitleri mevsimine ve zamanına göre az yada çok tutmaya çalışıyorum kendime göre yöntemlerim olsada her gittiğim yerin tutulan balık yöntemlerinide öğrenmeye çalışıyorum kendimi daha geliştiriyorum bu arada balık tutmaya hevesli arkadaşlara önce doğaya saygıyı sonra balık tutmayı bildiğim kadarıyla öğretiyorum gittiğimiz yerlerde öncelikle ÇÖP bıramamaya özen gösteriyor gösterilmesini istiyorum ufak balık yemliktir sadece o amaçla tutulmalıdır havyar döneminde balık tutmam her zaman tutulacak bir balık çeşidi vardır işte kısaca ben buyum doğayı seven insanı ve tüm canlıları sever tüm arkadaşlara saygılar sevgiler allaha emanet olun balıkcı ömer.

ATA ERDOĞAN 22-01-2008 08:15

Abi Hoş Geldiniz.başiniz Sag Olsun.umarim Kalici Olursunuz Ve Bilgilerinizi Bizlerle Paylaşirsiniz.gerçekten çok Dostça Ve Seviyeli Bir Site Burasi.sizleri Aramizda Görmektende Son Derece Mutlu Oldum.

avcı 22-01-2008 17:04

ömer kardeşim,başın sağolsun.bende 6 aylıkken oğlumdan ayrıldım.ve hiç görmedim.şu an neredeyse25-26 yaşındadır.tabii aynı değil ama oda başka acı.aramıza hoş geldin.:P

lineerman 22-01-2008 17:19

aramıza hoşgeldiniz...

Teaser 22-01-2008 18:04

Aramıza Hoş Geldiniz

Öncelikle cennetlik evladınıza Allah'dan Rahmet dilerim.Eşimde Samsun Doğumlu ama Sinop'da büyümüş.Bölgenizden gelecek avlak yerleri ve teknikleri haberlerini izleyenlerin başında olacağımdan emin olabilirsiniz.Katılımcı ve Paylaşımcı olmanız temennisiyle...Saygılar...

balıkcı omer 22-01-2008 19:08

değerli abiciğim mufi mesajını aldım selamın başım üstüne en kısa zamanda iletirim inşallah allaha emanet ol.

balıkcı omer 22-01-2008 19:40

dostlar sağolsun beni arnıza kısa zamanda kabül ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana tabiki bende sizlerden birşeyler öğrenmek istiyorum.ben bir amatör balıkcı olarak yanımdaki malzemeyi hiç tanımadığım balıkcıyla palaşırım bu beni çok mutlu eder paylaşımcılık çok iyidir.balığı umduğun zaman değil bulduğun zaman yersin.hepinize rastgelsin.selamlar allaha emanet olun.

ibrahimz35 22-01-2008 20:13

Ömer abi öncelikle oglun icin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne mutluki bize aramıza senin gibi dogaya saygılı insanlarla paylasmayı seven bir balık dostunun katılması.

paşalı 22-01-2008 20:26

Ömer kardeşim öncelikle kaybettiğin oğlun için baş sağlığı dilerim.Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin.Allah kimseye evlat acısı vermesin.Aramıza katılmakla çok iyi ettin bütün arkadaşlarımız gercek içtenlikte arkadaş canlısı olup,güzel ve sıcak paylaşımları arasında huzur bulacağınızdan eminim.Tekrar aramıza hoş geldin deyip,katılımlarının devamını dilerim.

Taygun KOCABIYIK 22-01-2008 20:38

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 46901)
Ömer kardeşim öncelikle kaybettiğin oğlun için baş sağlığı dilerim.Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin.Allah kimseye evlat acısı vermesin.Aramıza katılmakla çok iyi ettin bütün arkadaşlarımız gercek içtenlikte arkadaş canlısı olup,güzel ve sıcak paylaşımları arasında huzur bulacağınızdan eminim.Tekrar aramıza hoş geldin deyip,katılımlarının devamını dilerim.

Turgay abi dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Yalnız şu mercanlar neden sana yakalanmıyor ben hala onu çözebilmiş değilim :ninja::deli::helal:
Tekrardan hoşgeldin Ömer abi

Saat 21:17.