![]() |
Kefal sürüsü
Birgün ine arkadaşlarımızla toplandık başladık yüzmeye derine açıldık dönerken tam üstümüze doğru kefal sürüsü gelmeye başlamış biz bunun farkında deilin ben en soldayım kefal sürüsüde soldan soldan geliyor bi 5 tane gibi bana çarptı ben hızlandım sonra çıktım arkadaşlar da geldi aldık taktırmaları tuttuk kefali .Ziyafeti yaptık :D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :helal::helal::helal::helal:
|
genç balıkçı senin türkçenin hayranıyım doğrusu :D
|
nerde yüzdüğünü söyle uğraştırma bizi.yok kıbrıs oltası.yok ekmekle yemle .sardalya ara bul yem yap.yüzelim bizde kısmetimizi alalım.şanslıymışsın bravo.
|
Alıntı:
|
genç balıkçı 77, böyle müthiş ve heyecan dolu anılarını bekliyoruz. biz bunlardan mahrum etme sakın :D :P
|
Genç baLıkçı aiLecek hayranınız monitör başında mesajLarını ve anıLarını bekLiyoruz.
|
benim bir önerim var! sohbet ve eğlence forumlarında genç balıkçıya ait bir konu olsun... arkadaşımız günde en az 1 hikayesini oraya eklesin... ben ve arkadaşlarımda hayranıyız kendisinin.. sabırsızlıkla bekliyoruz.
|
GENÇ BALIKÇI FUN CLUB AÇSAK NE DERSİNİZ :d:D
|
ben fun club' a ilk üye olmak isterim.. ama bu aralar anı yok.. göze geldi sanırım.
|
Forumun versiyonunu yükseltmiştim 1-2 gün önce. Sosyal gruplar bölümü var şu an pasif durumda ingilizce olduğu için vakit bulursam Türkçeleştiricem o zaman hemen bir grup oluştururuz :)
|
Saat 14:58. |