![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Birgün ine arkadaşlarımızla toplandık başladık yüzmeye derine açıldık dönerken tam üstümüze doğru kefal sürüsü gelmeye başlamış biz bunun farkında deilin ben en soldayım kefal sürüsüde soldan soldan geliyor bi 5 tane gibi bana çarptı ben hızlandım sonra çıktım arkadaşlar da geldi aldık taktırmaları tuttuk kefali .Ziyafeti yaptık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() genç balıkçı senin türkçenin hayranıyım doğrusu
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() nerde yüzdüğünü söyle uğraştırma bizi.yok kıbrıs oltası.yok ekmekle yemle .sardalya ara bul yem yap.yüzelim bizde kısmetimizi alalım.şanslıymışsın bravo.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() genç balıkçı 77, böyle müthiş ve heyecan dolu anılarını bekliyoruz. biz bunlardan mahrum etme sakın
![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Genç baLıkçı aiLecek hayranınız monitör başında mesajLarını ve anıLarını bekLiyoruz.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() benim bir önerim var! sohbet ve eğlence forumlarında genç balıkçıya ait bir konu olsun... arkadaşımız günde en az 1 hikayesini oraya eklesin... ben ve arkadaşlarımda hayranıyız kendisinin.. sabırsızlıkla bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() GENÇ BALIKÇI FUN CLUB AÇSAK NE DERSİNİZ :d
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben fun club' a ilk üye olmak isterim.. ama bu aralar anı yok.. göze geldi sanırım.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Forumun versiyonunu yükseltmiştim 1-2 gün önce. Sosyal gruplar bölümü var şu an pasif durumda ingilizce olduğu için vakit bulursam Türkçeleştiricem o zaman hemen bir grup oluştururuz
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kefal Avı | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 36 | 27-01-2012 14:28 |
Firinda kefal | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 13-06-2009 13:29 |
Kolay Kefal Avı | seçkin | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 30-09-2008 12:54 |
08/02/08 kefal | serkan_dalaman | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 09-02-2008 22:55 |
Kefal... | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 13 | 28-07-2006 08:50 |