![]() |
Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor...
Eski sabit disklerimde ne var neyok diye göz atarken birkaç fotoğraf buldum.
Hayatım boyunca, hemen hiç hayal kurmadım diyebilirim. Ancak fotoğraflara bir bakın bakalım; Hayır diyebilecek misiniz :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evet ?? Ne diyorsun ?? Böyle birşeye sahip olmak ister misin diye sorsalar hayır diyebilir misin ? :) |
Kesinlikle "evet".Kim istemez ki:rolleyes:Yanlız bir zodyak ile bir de delta kanat (monoplane tercih) olsa tam da süper olurmuş:deli:
|
bu araçla zeytinlere kar kış kıyamet olsa yine gidilir:ninja:,siparişi nerden veriyorduk acep:cool:?
|
Muhteşem :) Bununla uzakdoğuya kadar gidilebilir :)
|
Harika bir alet yapmışlar, kaplumbağa gibi evini sırtında taşıyacaksın işte misler gibi :D
|
böyle bir araba sen görmemiş olabilirsin arkadaşımız emek vermiş resimlerini koymuş senin yolun düşerse izmire 3.sanayi sitesine uğra böyle araba varmı yokmu zartlak mı atıyorlar kendi gözlerinle gör emeğe saygı duyalım.
|
Cem kardeş emeğine sağlık.Teşekkürler müthiş bir gezer ev.Buna nasıl hayır densinki! Kemal abime aynen katılıyorum.Ümit kardeş Lütfen hitabimiza dikkat edelim saygı kurallarına uyalım.Site yöneticisi arkadaşlar böyle mesajlara izin vermemeyi rica ederim.
|
Murat abi tabi ki böyle mesajlara izin veremeyiz. Ama arkadaş biraz kendini bilmez çıktı sağa sola abuk subuk mesajlar atmış. Malum her dakika pc başında olamıyoruz. Gerekeni yaptım meraklanacak durum yok.
|
evet süper vallai denize gidince işe yarar....:helal::helal::helal::helal:
|
süper kamyon valla.. dur bakalım bugün on numara oynadım çıkarsa söz hepinizi gezdircem bununla:P... alın terine sonsuz teşekkkürler.. bu arada densiz arkadaşımızın hadsiz mesajını görmedim ama şiddetle KINIYORUM.
|
Saat 15:10. |