![]() |
23.11.2008 çeşmealti av raporu
Herkese iyi haftalar dilerim.cumartesi günü lodos olmasına rağmen yinede şansımızı deneyip,pazar günü dönen havayı fırsat sayarak ava çıktık.Pek bereketli geçtiğini söyleyemem.Havanın durumu sebebiyle oldukça nazlı yiyen balıklardan ancak bukadarı bizim nasibimizmiş.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mercanlar güzelmiş afiyet olsun.
|
Murat abi, bu lidakilerin sana garezi var herhalde ikimizde aynı yere gidiyoruz.
Ben hem mercan hem lidaki yakalıyorum sen sadece mercan. Sen daha önce güzel bahçeden çok lidaki yakalamıştın, eee farkı kapatmak lazım. Şaka bir yana mercanlar çok güzel seni ve ekibini kutluyorum. Afiyet olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Muratcım mercanlar pırıl pırıl, tebrikler.
daha irileri de rastgele, bu arada akış ile mercan avını denedin mi? tavsiye ederim :) |
Alıntı:
|
Murat abi tebrikler fena değil demişsin ama iki kişi için harika av olmuş afiyet olsun :)
Denizde hava düzgündü ama eve doğru yaklaştıkça herhalde hava yükselmeye başladı :D |
Murat bey tebrikler. Biz cuma günü çiktik ama elimiz boş döndük malum hava kötüydü.asil önemli olan seninde söylediğin gibi evdeki havayi düşürebilmek. Ama bu aralar pek mümkün olamiyor maalesef. Yakinda ev hjalkini hafta sonu atlatip baliğa çikabilme teknikleri diye bir konu açmayi düşünüyorum. Umarim bu hafta sonu hava güzel olurda hepimiz gönlümüzce avlaniriz. Ellerinize sağlik.
|
Saat 11:42. |