|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese iyi haftalar dilerim.cumartesi günü lodos olmasına rağmen yinede şansımızı deneyip,pazar günü dönen havayı fırsat sayarak ava çıktık.Pek bereketli geçtiğini söyleyemem.Havanın durumu sebebiyle oldukça nazlı yiyen balıklardan ancak bukadarı bizim nasibimizmiş.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mercanlar güzelmiş afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Ata bey.Darısı başınıza.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, bu lidakilerin sana garezi var herhalde ikimizde aynı yere gidiyoruz.
Ben hem mercan hem lidaki yakalıyorum sen sadece mercan. Sen daha önce güzel bahçeden çok lidaki yakalamıştın, eee farkı kapatmak lazım. Şaka bir yana mercanlar çok güzel seni ve ekibini kutluyorum. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 24-11-2008 " tarihinde saat 11:15 itibariyle muratbaykent tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muratcım mercanlar pırıl pırıl, tebrikler.
daha irileri de rastgele, bu arada akış ile mercan avını denedin mi? tavsiye ederim ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Havanın müsaade ettiği her daim akışı tercih ediyorum Salih reis.Dediğin gibi oldukça verimli geçiyor.Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim İbrahim bey.Sizede rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-12-2008 Av Raporu :'( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 28-12-2008 20:37 |
29.11.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 04-12-2008 17:10 |
21.11.2008 av raporu :( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 27-11-2008 19:09 |
19.10.2008 çeşmealti raporu | ATA ERDOĞAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 23-10-2008 18:52 |
31.05.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 03-06-2008 19:34 |